Expo Annie Vanhee

0
62
expo vanhee

Duik in de diepten van ‘Echo’s van het Ongeziene’, een baanbrekende kunsttentoonstelling door Annie Vanhee, waar de rijke geschiedenis en het transformatieproces van een kunstenaar worden verkend. Deze

tentoonstelling, een unieke reis door kleur en emotie, brengt een reeks schilderijen samen waarin de figuren zonder gezicht de hoofdrol spelen.

Vanhee’s werken zijn een eerbetoon aan haar voorouders en ouders, gevat in levendige, kleurrijke penseelstreken die de kijker meenemen op een reis door de tijd en emotie.

Het concept ‘chromatisme’, dat staat voor een nieuwe richting in Vanhee’s artistieke expressie, speelt een

centrale rol in deze collectie. Deze techniek, die de kracht van kleur gebruikt om emoties en transformaties over te brengen, zorgt voor een dynamische en meeslepende visuele ervaring. Elke penseelstreek op het doek vertelt een

verhaal, fluistert over verandering, en nodigt de toeschouwer uit om dieper in de essentie van het kunstwerk te duiken.

De tentoonstelling ‘Echo’s van het Ongeziene’ is niet alleen een reflectie van Vanhee’s persoonlijke groei en transformatie, maar ook een uitnodiging aan de toeschouwer om deel te nemen aan deze introspectieve en kleurrijke reis. Het is een viering van het ongeziene, van de gezichten die we niet zien, maar wiens aanwezigheid we voelen, en van de kleuren die ons leven vormen en leiden. Stap binnen in deze wereld van abstracte verbeelding en laat je meeslepen door de stroom van kleuren en emoties.

De tentoonstelling loopt van 22 maart tot en met 27 april 2024 en is vrij te bezichtigen tijdens de openingsuren van de dienst toerisme in het MEC Staf Versluys.