Rode Kruis Bredene is op zoek naar vrijwilligers

0
52

Het Rode Kruis is een grote organisatie en er zijn dan ook tal van mogelijkheden wat je als vrijwilliger kan doen, zo ook binnen Rode Kruis Bredene.
Onze afdeling is bezig een doorstart te nemen en we hebben dringend nieuwe vrijwilligers nodig. Niet alleen hulpdienst vrijwilligers maar ook mensen zonder medische achtergrond die ons kunnen versterken in het bestuursorgaan, activiteiten of bijstand verlenen achter de schermen zijn zeer welkom.

Om je in ons aanbod wat wegwijs te maken en uitleg te geven, nodigen we je dan ook graag uit in ons afdelingslokaal.

De bedoeling is om Rode Kruis Bredene voor te stellen, je even rond te leiden en al je vragen te beantwoorden.

Je bent dan ook van harte welkom op dinsdag 26 maart om 19u. in ons afdelingslokaal Gemeenschapscentrum “Hubert Beuselinck” Prinses Elisabethlaan 47, Bredene

Toegang via “Ingang verenigingen”.

  • De parking bevindt zich direct links als je binnenrijdt vanuit de Prinses Elisabethlaan.
  • De stadsbus lijn 4 stopt voor het gebouw.

Ben je nieuwsgierig of heb je nu al interesse dan vragen we, om praktische redenen, uw aanwezigheid te bevestigen graag vóór 24/03. 

Dit kan door te mailen naar: pr@bredene.rodekruis.be of via een berichtje te sturen naar 0470 21 16 80 met vermelding van “24/03 + uw naam”.

Facebook logo Vectors & Illustrations for Free Download | FreepikWe kijken alvast uit naar een verdere kennismaking en eventuele samenwerking.

www.rodekruis/bredene.be
      Rode Kruis-Bredene