‘Avontuur in uzen hof’ in WZC Jacky Maes

0
48
Avontuur in uzen hof

Op zondag 5 mei organiseert de woonzorgcampus Jacky Maes het grote ‘Avontuur in uzen Hof’!  Tijdens deze interactieve belevingsnamiddag is er die dag vanaf 13 uur heel wat te doen op de terreinen van WZC Jacky Maes.

Bezoekers krijgen een kijk in het leven van de bij. Een plantenruilbeurs, een workshop planten en zaaien en een glimp op de dementievriendelijke tuin vullen het programma aan. De jongsten kunnen zich uitleven in het tuinspel ‘De avonturen van Maya de Bij’.  Er is ook een recreatieve wandeling die de bezoekers meeneemt op een interactieve tocht langsheen de tuin en de kleurrijke kippenhokken van Villa Vip, de volkstuintjes Bredene “den Hof” en Jacky’s garden. Onderweg kan men genieten van lokale versnaperingen en zijn er tips en weetjes over tuinieren. Tijdens de wandelquiz kan men een mooi gevuld pakket aan bloemen en groentezaden winnen!

Zin om mee te stappen in het ‘Avontuur in uzen hof’? Inschrijven kan via de inschrijvingsstrook die te verkrijgen is aan de receptie van WZC Jacky Maes.