Vaderdag

  0
  15
  Fijne vaderdag

  Vaderdag krijgt een hele nieuwe betekenis wanneer je zelf vader bent. Het is een dag die gevuld is met reflectie, vreugde en diepe liefde. Het is een moment waarop je stilstaat bij het bijzondere voorrecht van papa te zijn.

  Op deze dag herinner ik me al die kostbare momenten die ik met Lauren en Jasmijn heb gedeeld. De eerste keer dat ik ze vasthield, hun eerste stapjes, de vele knuffels en kusjes en de talloze keren dat ze je met hun lach een glimlach op je gezicht brachten. Vaderdag is een moment om deze herinneringen te koesteren en te beseffen hoe waardevol deze tijd is.

  Het is een dag die de unieke band tussen de papa en zijn benadrukt. Deze band is gevuld met onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen.

  Op Vaderdag voel je ook een enorme trots en voldoening. Het zien opgroeien van je kinderen hun ontwikkeling en de personen die ze worden, vult je hart met trots. Je realiseert je hoe belangrijk jouw rol in hun leven is en hoe je hen helpt vorm te geven. Het is een dag om stil te staan bij de waarden en levenslessen die je aan hen wilt meegeven.

  Aan alle papa’s: een hele fijne vaderdag!

  Aan mijn dochters:

  Lauren, jij kan sinds deze week zonder enige hulp fietsen en je raasde voorbij als de nieuwe Lotte Kopecky.

  Jasmijn, ik weet dat je niet van de grote drukte houdt en toch schitterde je op het podium op het schoolfeest vrijdag.
  Supergoed gedaan allebei! Ik ben enorm trots op jullie. Ik zie jullie graag!

  Ook een dikke merci aan mijn pa! Ik hoop elke dag dat ik meer en meer op je lijk. Je bent de beste!

  Randy Vanderputte
  NieuwsBredene.be