Ons verhaal

0
77

Afgelopen weekend heb ik samen met vele andere ouders en grootouders van de dansvoorstelling Ons Verhaal van Sykyc Cultuur- en Bewegingsschool

Als papa van Lauren, één van de dansers, heb ik extra genoten van de prachtige show.

Het is ongelooflijk hoeveel tijd en toewijding er in deze voorstelling is gestoken. Elke week opnieuw zagen we hoe de kinderen onder begeleiding van hun fantastische docenten hard werkten aan hun technieken en choreografieën.

Ik herinner me nog hoe Lauren thuiskwam na haar eerste les, vol enthousiasme en nieuwe danspassen om aan ons te laten zien. Liefst van al geeft ze elke avond een show. Soms van de dansles,

soms eens als K3 of Camille…

De lesgever van SYKYC speelden hierbij een cruciale rol. Hun geduld, creativiteit en passie waren duidelijk zichtbaar in elk optreden. Ze wisten precies hoe ze de kinderen moesten motiveren en hen stap voor stap naar een hoger niveau konden tillen.

De spanning en opwinding in de lucht waren bijna tastbaar, toen de lichten dimden en de muziek begon te spelen, zag ik mijn dochter en haar vrienden stralen op het podium. Het was een betoverende ervaring om te zien hoe al hun harde werk tot leven kwam in een adembenemende voorstelling. Elk kind van elke groep gaf het beste van zichzelf en de samenwerking was prachtig om te zien.

Ik wil graag een speciaal woord van dank richten aan de docenten. Jullie hebben niet alleen dansbewegingen geleerd, maar ook belangrijke levenslessen zoals doorzettingsvermogen, teamwork en zelfvertrouwen. Dankzij jullie hebben onze kinderen een ervaring gehad die ze hun hele leven zullen koesteren.

Tot slot wil ik ook een hart onder de riem steken voor alle verenigingen die zich wekelijks inzetten…

Niet alleen voor onze kinderen maar voor iedereen. Jullie werk is van onschatbare waarde. Dank jullie wel voor jullie onophoudelijke inzet en toewijding.

Ga zo door, want jullie maken echt een verschil in het leven van ons allemaal. Verenigingen vormen samen het hart van Bredene.

Met vriendelijke groeten,

Trotse papa

Randy Vanderputte

NieuwsBredene.be