Parkeren tijdens de verkiezingen 9 juni 2024

0
55
stemmen

Morgen wordt er gestemd voor de Europese, federale en regionale verkiezingen. Deze verkiezingen zullen heel wat volk op de been brengen. Om alles vlot te laten verlopen, wordt aan de verschillende stemlocaties een aangepaste verkeers- en parkeersituatie voorzien:

De parkeerduur rond de stemlocaties is vanaf 09/06/2024 om 7u30 uur tot 09/06/2024 om 14 uur beperkt tot max. 30 minuten op de aangeduide parkeerplaatsen. Op plaatsen waar er geen bijkomende parkeermaatregelen worden aangeduid mag er vrij geparkeerd worden, mits het respecteren van de geldende reglementering uiteraard.

Op alle locaties zijn er bestaande of bijkomende parkeerplaatsen voorzien voor personen met een beperking met een beperking tot max. 30 minuten.

Om de verkeershinder op en rond de stemlocaties te beperken, roept het gemeentebestuur op om zoveel als mogelijk te voet of met de fiets te komen stemmen.

Voorzitter, secretaris of bijzitter?

Er zijn dichtbij de stemlocaties aparte parkeerplaatsen voorzien voor de voorzitters, secretarissen en bijzitters van een stem- of telbureau. Deze plaatsen zijn ook beperkt, dus wordt ook aan de leden van een stembureau gevraagd om zoveel als mogelijk te voet of met de fiets naar de stemlocaties te komen