Infosessie “Veilig online bankieren” bij Vief

0
50
online banking

Gezien bankautomaten en loketten met personeel een schaars goed worden, is online bankieren niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Maar wat zijn de voordelen en wat kan u er allemaal mee doen ? Waar moet u op letten ? Is het wel veilig ? En wat indien u geen digitale toegang heeft ?

Daarnaast krijgt u ook meer uitleg over het fenomeen “phishing” en andere vormen van online fraude. Hoe gaan oplichters te werk en hoe herkent u verdachte mails of sms’en ? Ook contactloos betalen, Payconiq en itsme komen aan bod tijdens deze infosessie van Febelfin, de koepelorganisatie van de financiële sector.

Voor wie geen digitale toegang heeft, gaat Febelfin samenwerken met verschillende organisaties die PC of digitale toegang aanbieden en dit kan verschillen naargelang het lokaal bestuur. Dus een aanrader van formaat voor iedereen die meer wenst te weten over wat reilt en zeilt bij het online bankieren.

De infosessie gaat door op donderdag 16 maart 2023 om 14 u in het gemeenschapscentrum Hubert Beuselinck, Pr. Elisabethlaan 47 Bredene Sas.

Vooraf inschrijven in noodzakelijk. Toegang is gratis voor iedereen.

meer info: 0496/756847