Activiteiten Galilea

0
65
Alle activiteiten tvv Broederlijk delen

De pastorale eenheid Galilea Bredene-Vuurtoren organiseren ten voordele van Broederlijk Delen verschillende activiteiten:

* Op woensdag 22 februari om 12 uur is er een Sober Maal in De Caproen in Bredene. We serveren een boterham en lekkere verse soep en voorzien een animatiemomentje rond de campagne van Broederlijk Delen.

* Op vrijdag 24 februari om 19.00 uur vertonen we de film ‘Silence’ van Martin Scorcese in de St.-Antoniuskerk (Oostende) in de Vuurtorenwijk. Een film over de betekenis van geloof, lijden, moed en opoffering.

* Op zondag 12 maart om 12 uur serveren we overheerlijke waterzooi tijdens het Solidariteitsmaal in zaal Cappelrie in Bredene. Tussen de fijne babbels door besteden we ook hier even aandacht aan de campagne van Broederlijk Delen.

* Op vrijdag 17 maart om 19 uur kan je terecht in zaal Vuurtoren (Oostende) voor de 2e editie van de Noord-Zuidquiz. Ben je gebeten door de quizmicrobe en draag je het steunen van een goed doel hoog in het vaandel? Dan is deelnemen ideale match voor jou! De vragen zijn uitdagend maar zeker niet onhaalbaar. Verzamel vier mensen, geef je groepje een naam en schrijf je.

* Op zaterdag 11 maart om 19.30 u. is er dan weer de 9e editie van de Noord-Zuidquiz in OC ’t Viooltje in Mariakerke.