8.4 C
Bredene
woensdag, 22 september 2021

Volg ons ook op

Home Nieuws Open deur Dacia Center

Artikel

Open deur Dacia Center

 Zoals ieder jaar is januari de maand van de auto. Ook dit jaar is er bij Dacia Center Bredene opnieuw van alles te bekijken. Tijdens de maand januari is de showroom iedere dag geopend (ook op zondag). De nieuwe Sandero en de nieuwe Sandero Stepway zijn deze maand in première te bekijken in het Dacia Center Bredene.

Ook de vernieuwde versie van de Duster zijn te bekijken in onze showroom. U bent iedere dag van harte welkom om een kijkje te komen nemen naar onze modellen. Dit is natuurlijk volledig vrijblijvend. Alles gebeurt natuurlijk volledig coronaproof.

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Huwelijk Tania en Evert

Afgelopen zaterdag was een stralende nazomerdag waarop er heel wat huwelijken plaatsvonden. Burgemeester Steve Vandenberghe mocht die dag als eerste, Evert Housaer...

Huwelijk Katie en Norman

Ook dit mooi koppeltje trad in het huwelijk op 18 september. Burgemeester Steve Vandenberghe mocht ook Norman Daems en Katie Ramakers in...

Huwelijk Wendy en Thaï

Het tweede stralende koppeltje dat burgemeester Steve Vandenberghe mocht huwen op 18 september waren Wendy Notredame en Thaï Huyghebaert.
- Advertentie -

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
67VolgersVolg