8.4 C
Bredene
woensdag, 22 september 2021

Volg ons ook op

Home Nieuws Oproep: Bredense ondernemer plaats jouw etalage in de kijker!

Artikel

Oproep: Bredense ondernemer plaats jouw etalage in de kijker!

Het gemeentebestuur organiseert een valentijnsactie van 12 tot 21 februari.

Verschillende spreuken komen in de etalages van lokale handelaars en bij enkele gemeentelijke gebouwen. In deze spreuk wordt telkens een letter uitgelicht die later gebruikt wordt om een nieuw woord/spreuk te maken. De etalage zal dus goed bekeken worden.

Via een formulier – ook digitaal beschikbaar – zal men een plan met locaties van de deelnemende handelaars vinden. Wie het formulier digitaal raadpleegt, kan door te klikken op het logo (of voldoende grote foto van de etalage zonder spreuk) onmiddellijk de locatie van de handelszaak zien. Wie het formulier binnenbrengt met het correcte antwoord, ontvangt een zakje snoep (bij de dienst toerisme/MEC Staf Versluys, Kapelstraat 76)

Op diverse locaties zal de actie zichtbaar zijn in het straatbeeld door het plaatsen van verschillende constructies waar men foto’s bij kan nemen.

Interesse? Graag meer weten?

Laat het ons weten via economie@bredene.be.

Graag een reactie vóór 27/01/2021

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Huwelijk Tania en Evert

Afgelopen zaterdag was een stralende nazomerdag waarop er heel wat huwelijken plaatsvonden. Burgemeester Steve Vandenberghe mocht die dag als eerste, Evert Housaer...

Huwelijk Katie en Norman

Ook dit mooi koppeltje trad in het huwelijk op 18 september. Burgemeester Steve Vandenberghe mocht ook Norman Daems en Katie Ramakers in...

Huwelijk Wendy en Thaï

Het tweede stralende koppeltje dat burgemeester Steve Vandenberghe mocht huwen op 18 september waren Wendy Notredame en Thaï Huyghebaert.
- Advertentie -

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
67VolgersVolg