8.4 C
Bredene
woensdag, 22 september 2021

Volg ons ook op

Home Nieuws Nieuwsbredene zet komende zomer wekelijks de Bredense jobstudenten in de spotlights

Artikel

Nieuwsbredene zet komende zomer wekelijks de Bredense jobstudenten in de spotlights

Nieuwsbredene is op zoek naar jobstudenten. Niet om voor ons te werken, maar jobstudenten om in de spotlights te zetten. Met Nieuwsbredene laten we komende zomer elke week een jobstudent aan het woord. Hou dus goed onze website en Facebookpagina in de gaten. Misschien komt jouw vriend, vriendin, dochter, zoon, kleinzoon of kleindochter wel aan bod.

Elk jaar tijdens de paasvakantie, de zomervakantie en tijdens heel wat weekends kunnen horecauitbaters, winkeliers, de strandreddingsdienst en zoveel anderen beroep doen op de hulp van jobstudenten. Daarnaast is het ook voor de jongeren een unieke kans om ervaring op te doen.

Wij willen weten wie die jongeren zijn, welke job ze doen, of het de job was die ze als jobstudent voor ogen hadden, wat ze uit hun job hopen te leren, wat ze van hun collega’s vinden en van hun baas of bazin.

Komende zomer lees je het allemaal hier. Heb jij een supertoffe jobstudent in dienst of ben jij zelf die jobstudent en wil je hier met alle plezier je verhaal doen? Dan ben je bij Nieuwsbredene aan het juiste adres. Stuur een mailtje naar info@nieuwsbredene.be met je contactgegevens en wie weet komen we deze zomer bij jou langs. Een berichtje sturen naar onze Messenger mag ook. Tot deze zomer?

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Huwelijk Tania en Evert

Afgelopen zaterdag was een stralende nazomerdag waarop er heel wat huwelijken plaatsvonden. Burgemeester Steve Vandenberghe mocht die dag als eerste, Evert Housaer...

Huwelijk Katie en Norman

Ook dit mooi koppeltje trad in het huwelijk op 18 september. Burgemeester Steve Vandenberghe mocht ook Norman Daems en Katie Ramakers in...

Huwelijk Wendy en Thaï

Het tweede stralende koppeltje dat burgemeester Steve Vandenberghe mocht huwen op 18 september waren Wendy Notredame en Thaï Huyghebaert.
- Advertentie -

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
67VolgersVolg