Nieuwsbredene zet komende zomer wekelijks de Bredense jobstudenten in de spotlights

0
117
Redders

Nieuwsbredene is op zoek naar jobstudenten. Niet om voor ons te werken, maar jobstudenten om in de spotlights te zetten. Met Nieuwsbredene laten we komende zomer elke week een jobstudent aan het woord. Hou dus goed onze website en Facebookpagina in de gaten. Misschien komt jouw vriend, vriendin, dochter, zoon, kleinzoon of kleindochter wel aan bod.

Elk jaar tijdens de paasvakantie, de zomervakantie en tijdens heel wat weekends kunnen horecauitbaters, winkeliers, de strandreddingsdienst en zoveel anderen beroep doen op de hulp van jobstudenten. Daarnaast is het ook voor de jongeren een unieke kans om ervaring op te doen.

Wij willen weten wie die jongeren zijn, welke job ze doen, of het de job was die ze als jobstudent voor ogen hadden, wat ze uit hun job hopen te leren, wat ze van hun collega’s vinden en van hun baas of bazin.

Komende zomer lees je het allemaal hier. Heb jij een supertoffe jobstudent in dienst of ben jij zelf die jobstudent en wil je hier met alle plezier je verhaal doen? Dan ben je bij Nieuwsbredene aan het juiste adres. Stuur een mailtje naar info@nieuwsbredene.be met je contactgegevens en wie weet komen we deze zomer bij jou langs. Een berichtje sturen naar onze Messenger mag ook. Tot deze zomer?