Kansberekening lotto multi

  1. Waar Kan Ik Een Elektronische Gokmachine Downloaden: Twee winnende handen in poker zijn straight flush en four of a kind.
  2. Hoe Kan Ik Winnen Bij Een Online Gokmachine - Hier zijn onze top picks voor Rainbow Riches gokkast bonus aanbiedingen.
  3. Wat Is Mobiel Blackjack Precies: U kunt alleen opnemen met behulp van dezelfde methode als youve gebruikt om te storten en de meeste opnames worden verwerkt binnen 24 uur.

Utrecht poker app

Hoe Beïnvloedt De Participatiewet De Inkomsten Uit Gokkasten
Wanneer kan een speler zijn of haar kaarten splitsen in Blackjack.
Wat Is De Geavanceerde Strategie Voor Digitale Roulette
De machine stond me toe om een wiel te draaien dat op 2X landde, wat betekende dat mijn winst die dag verdubbeld werd.
Hieronder staan de pokerhanden gerangschikt op waarde van hoog naar laag.

The hague loterij staatsbedrijf

Hoeveel Kaarten Worden Er Gebruikt Op Een Mobiele Gokmachine
Op dit moment is er slechts één pragmatisch roulette spel op de markt.
Is Er Een Belgiës Casino Dat Populair Is Bij 2 Spelers In 2023
Zoek een website gehost deze pokie om te beginnen.
Welke Online Gokkasten Zijn Er In België

10.1 C
Bredene
vrijdag, 29 maart 2024

Volg ons ook op

HomeNieuwsDeelsteps maken opnieuw deel uit van het straatbeeld in Bredene

Artikel

Deelsteps maken opnieuw deel uit van het straatbeeld in Bredene

Wie door Bredene kuiert kan er haast niet naast kijken: de deelsteps verschijnen opnieuw in het Bredens straatbeeld. Sinds maandag kan er weer naar hartenlust gestept worden door Bredene en zelfs tot in Oostende.

Het Amerikaanse bedrijf Bird – dat het Duitse LMTS/Circ overnam en Bredene van deelsteps voorziet – is momenteel actief in meer dan 200 steden wereldwijd. In september werd er al eens een pilootproject georganiseerd met vijftig steps in Bredene. Het project werd positief geëvalueerd, waardoor het gemeentebestuur ervoor opteerde om de deelsteps permanent mogelijk te maken binnen de gemeente. Birds zal minimum vijftig en maximum zeventig deelsteps plaatsen, verspreid over het hele grondgebied.

“De deelsteps zijn een betaalbare vervoersoplossing en bovendien milieuvriendelijk”, duidt schepen Alain Lynneel. “Ze dienen om het ‘last mile’-probleem op te lossen, waarbij verplaatsingen met het openbaar vervoer te kort zijn om ze efficiënt te maken, maar die toch te lang zijn om te lopen.”

Ook in Oostende staan verschillende deelsteps opgesteld. Dat betekent dat men met de deelsteps tot in Oostende kan rijden en omgekeerd. “Voor de ontgrendeling van de steps betaal je telkens een éénmalige kost van een euro”, verduidelijkt schepen Erwin Feys. “Daarna kost het gebruik telkens 0,25 euro per minuut. Er zijn ook enkele voordelige prijsformules beschikbaar. De minimumleeftijd voor gebruikers is echter 18 jaar en er geldt een maximumsnelheid van 25 kilometer per uur. Op het dubbelrichtingsfietspad tussen het Duinenplein en het Astridcomplex is de snelheid beperkt tot 15 kilometer per uur.”

Er zullen deelsteps ter beschikking gesteld worden op volgende locaties: Duinenplein langs Kapelstraat, ter hoogte van de minigolf, parking markt, parking MEC Staf Versluys, Kapelstraat t.h.v. Koningin Astridlaan 1, Dorpsstraat t.h.v. nr. 44, gemeentelijk sportcentrum, Centrumplein, Klemskerkestraat t.h.v. aansluiting met Kapelstraat, Prinses Elisabethlaan t.h.v. gemeenschapscentrum, Buurtspoortwegstraat t.h.v. VBS Don Bosco en Brugsesteenweg t.h.v. shoppingcenter.

Wie de steps wil gebruiken moet de Bird-app downloaden op zijn of haar smartphone. Daarna zoek je naar de dichtstbijzijnde step. Je scant de code bovenop de step om je rit te starten. Wanneer je je bestemming hebt bereikt, laat je de step op een verantwoorde plaats achter en beëindig je de rit via de app.

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Eneco Clean Beach Cup

Tijdens de 15de editie van de Eneco Clean Beach Cup wordt de hele kustlijn opgeruimd door surfers, zeilers, familie- en vriendengroepjes of collega’s. 80...

Twee medailles voor Marlon Colpaert

Marlon Colpaert heeft zaterdag brons en zondag zilver behaald in skiff op de Internationale roeiregatta Memorial Paola d’Aloja (Italië). Hij moest enkel de Italiaanse...

Vacatures bij de gemeente

Diensthoofd ruimtelijk beleid, vergunningen en milieu (A1a-A3a) Deskundige klimaat en omgeving (B1-B3) Afdelingshoofd welzijn (A1a-A3a) Maatschappelijk werker (B1-B3) Diensthoofd burgerzaken (A1a-A3a) Meer op www.bredene.be/vacatures

Volg Nieuwsbredene.be

0FansLike
243VolgersVolg
66VolgersVolg