16.1 C
Bredene
vrijdag, 06 augustus 2021

Volg ons ook op

Home Nieuws Nieuwe toeristische gids is uit

Artikel

Nieuwe toeristische gids is uit

Elk jaar brengt Bredene een toeristische gids uit. Zo ook in het vreemde overgangsjaar 2021, maar dan net iets anders. De gids verzamelt naast verschillende overnachtingsmogelijkheden heel wat ideeën voor een verblijf in Bredene.


“Zonder activiteiten, maar de gids verzamelt wel verschillende eetadressen, uitstapmogelijkheden, vele fiets- en wandeltochten met al dan niet verborgen natuurplekjes aangevuld met enkele nieuwe interviews. Zo komt men meer te weten over de historiek van de billenkarren bij rijwielen H. Pinte, krijgt men een betere kijk op de taken van een strandredder en lichten Tim en Tom van jeugdverblijfcentrum Horizon toe wat volgens hen dé grote troef van Bredene is,” geeft schepen van toerisme Alain Lynneel aan. Geen eventkalender dit jaar, de huidige omstandigheden lieten het niet toe om een gevuld eventprogramma met de klassieke grote evenementen te plannen.

Op de hoogte blijven van toekomstige kleinschalige evenementen in Bredene kan natuurlijk steeds via de Uitkalender (www.bredene.be).

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Triple-S

Begin dit jaar hebben Angelique Devos en Kelly Renaudin een nieuwe online webshop opgestart, nl. Triple-S, een webshop in erotische artikelen, lingerie,...

Overlijdens

De redactie verneemt het overlijden van tien inwoners van onze gemeente de afgelopen maand. Langs deze weg biedt Nieuwsbredene.be de blijken van...

win een billenkar voor 1 dag

Win een billenkar voor één dag met heerlijke streekpicknick bij de cel Kusterfgoed Het enige dat je hoeft...
- Advertentie -

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
67VolgersVolg