8.4 C
Bredene
woensdag, 22 september 2021

Volg ons ook op

Home Nieuws Frisse herkenbaarheid van toeristische zone

Artikel

Frisse herkenbaarheid van toeristische zone

Drie strandposten kregen dit jaar een volledige make-over. Deze werken, die door het Agentschap Maritieme dienstverlening en Kust werden uitgevoerd, zijn ondertussen voltooid.

In functie van een vlotte herkenbaarheid voorziet Bredene nu ook alle strandposten van nieuwe signalisatie.

Bredene kent 4 locaties langs het 4 kilometer lange strand waar men op een unieke setting, zonder zeedijk, kan genieten van een lekker glas. “Vanuit het gemeentebestuur hebben we banieren geplaatst. Wie nu op de Koninklijke Baan rijdt kan zo zien ter hoogte van welke strandpost men zich bevindt en waar men in een beachbar terecht kan.

Ook aan de ingang van de strandposten werden nieuwe toegangsborden aangebracht. Met deze vernieuwingen aan de toeristische infrastructuur en de strandposten, wil Bredene een frisse herkenbaarheid blijven creëren”, zegt schepen Erwin Feys.

Foto: Ploegbaas technische dienst Franky Debeer (links) en schepen van openbare werken Erwin Feys (rechts)

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Huwelijk Tania en Evert

Afgelopen zaterdag was een stralende nazomerdag waarop er heel wat huwelijken plaatsvonden. Burgemeester Steve Vandenberghe mocht die dag als eerste, Evert Housaer...

Huwelijk Katie en Norman

Ook dit mooi koppeltje trad in het huwelijk op 18 september. Burgemeester Steve Vandenberghe mocht ook Norman Daems en Katie Ramakers in...

Huwelijk Wendy en Thaï

Het tweede stralende koppeltje dat burgemeester Steve Vandenberghe mocht huwen op 18 september waren Wendy Notredame en Thaï Huyghebaert.
- Advertentie -

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
67VolgersVolg