12.9 C
Bredene
vrijdag, 17 september 2021

Volg ons ook op

Home Nieuws Bredense friturist belooft een jaar lang gratis frikandel speciaal aan wie de...

Artikel

Bredense friturist belooft een jaar lang gratis frikandel speciaal aan wie de lekkernij op zijn lichaam laat tatoeëren: “Iemand die dat doet moet in de eerste plaats goed zot zijn”

Ooit al de droom gehad om een frikandel speciaal op je lichaam te laten tatoeëren? Kristof Declerck van frituur T’hoeksje geeft je een goede reden om dat te doen. “Wie het aandurft krijgt van mij een jaar lang gratis frikandel speciaal cadeau.”

Kristof zit om geen stunt verveeld. Vooral als het op speciale combinaties aankomt weet Kristof de smaakpapillen van zijn klanten te bekoren. Eerder lanceerde hij al kaasbolletjes met pepers als ‘hete kolen’, lanceerde hij een hamburger met banaan en jawel, Nutella en combineerde hij frieten met spaghettisaus en kaas onder de noemer ‘friet boem-boem’. Vorig jaar nog lanceerde hij de ‘discodel’ – een frikandel met mayonaise en discodip snoepjes – in zijn frituur. Die blijkt nog steeds een hit te zijn.

De voorbije coronaperiode bracht Kristof op het idee om voor een nieuwe stunt te zorgen. “Geen speciale hamburger of frikandel deze keer”, vertelt Kristof. “We gooien het deze keer over een andere boeg. Het laatste anderhalf jaar willen we allemaal zo snel mogelijk vergeten, waarom dan niet met een ludieke actie.”

Die ludieke actie luidt als volgt: wie het aandurft om een frikandel speciaal op zijn lichaam te laten tatoeëren krijgt van de Bredense friturist een leuk cadeau. “Iemand die dat doet moet in de eerste plaats goed zot zijn, maar anderzijds kan het niet anders of een van de grootste fans van frikandel speciaal zijn”, zegt Kristof lachend. “Daarom geef ik een jaar lang frikandel speciaal cadeau aan de gelukkige eigenaar van de tattoo.”

Er staat echter wel een limiet op het aantal frikandellen speciaal. “We bieden er vijf gratis aan per week, bijna elke dag eentje dus. Daag dus maar je vrienden uit”, besluit Kristof, die bovendien op zoek is naar een extra werkkracht.

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Zonnebloem van wel 4 meter hoog

Een zonnebloem kan in de meeste gevallen zo’n drie meter hoog groeien. De zonnebloem bij de familie Singh Kashmir uit de Nukkerstraat...

Verkeers- en geluidshinder Kapelstraat

Vrijdag 17 september in de Kapelstraat ter hoogte van residentie Europa (tegenover MEC Staf Versluys). Deze uitzonderlijke hinder is...

3de prikken Pfizer voor personen met verminderde immuniteit!

In het vaccinatiecentrum Bredene/De Haan worden vanaf dinsdag 28 september 1.224 extra 3de prikken van het Pfizer-vaccin voorzien voor personen met verminderde immuniteit....
- Advertentie -

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
67VolgersVolg