Kansberekening lotto multi

  1. Waar Kan Ik Een Elektronische Gokmachine Downloaden: Twee winnende handen in poker zijn straight flush en four of a kind.
  2. Hoe Kan Ik Winnen Bij Een Online Gokmachine - Hier zijn onze top picks voor Rainbow Riches gokkast bonus aanbiedingen.
  3. Wat Is Mobiel Blackjack Precies: U kunt alleen opnemen met behulp van dezelfde methode als youve gebruikt om te storten en de meeste opnames worden verwerkt binnen 24 uur.

Utrecht poker app

Hoe Beïnvloedt De Participatiewet De Inkomsten Uit Gokkasten
Wanneer kan een speler zijn of haar kaarten splitsen in Blackjack.
Wat Is De Geavanceerde Strategie Voor Digitale Roulette
De machine stond me toe om een wiel te draaien dat op 2X landde, wat betekende dat mijn winst die dag verdubbeld werd.
Hieronder staan de pokerhanden gerangschikt op waarde van hoog naar laag.

The hague loterij staatsbedrijf

Hoeveel Kaarten Worden Er Gebruikt Op Een Mobiele Gokmachine
Op dit moment is er slechts één pragmatisch roulette spel op de markt.
Is Er Een Belgiës Casino Dat Populair Is Bij 2 Spelers In 2023
Zoek een website gehost deze pokie om te beginnen.
Welke Online Gokkasten Zijn Er In België

17.8 C
Bredene
donderdag, 28 september 2023

Volg ons ook op

HomeNieuwsWD Breduinia viert zijn ‘Coronakampioenen’

Artikel

WD Breduinia viert zijn ‘Coronakampioenen’

2020, het jaar waarop de Bredense wielertoeristenclub 50 jaar werd, zal niet licht vergeten worden, ook al was het op fietsgebied een jaar om snel te vergeten. De volledige planning overhoop en maanden geen clubactiviteiten was het gevolg van dat kleine onzichtbare virusje.

Alle leden samen fietsten toch nog 200 000 kilometer bij elkaar, wat toch 100 000 minder is dan vorig jaar.

In Coronaveilige omstandigheden werden op zondag 4 oktober, na de laatste seizoensrit de kampioenen in de bloemetjes gezet.

Bij de heren werd Redgy Dieusaert voor de vierde keer kampioen. Een nieuw gezicht onttroonde bij de dames keizerin Ria Vandenberge: de nieuwe dameskampioen is Lucrèse Samaey. Ria kon zich tevreden stellen als winnaar van de midweekritten.

Christel Quintyn reed het meest aantal kilometer in clubverband: 3748 km en Jean-Paul Stoquart werd kampioen met het meest aantal kilometer in en buiten clubverband. De kranige zeventiger reed 10472 km bij elkaar.

De trofee van neofiet ging naar Jason Vanmassenhove met 110 aanwezigheidspunten.

Op de viering werd ook uittredend voorzitter Luc Van de Velde in de bloemetjes gezet. Hij stond vier seizoenen tot ieders voldoening aan het roer van deze mooie fietsvereniging. Samen met webmaster Peter Van Vlierberghe, die het bestuur ook vaarwel zegt, zette hij WD Breduinia op de kaart in ‘moutainbikeland’.

De toekomst is echter verzekerd: recent werd het bestuur uitgebreid en hierbij werd gekeken naar verjonging en vervrouwelijking. Op dus naar een nieuw – coronavrij – seizoen in 2021 voor deze Koninklijke Vereniging.

Van harte gefeliciteerd namens Nieuwsbredene.be en we wensen jullie nog veel sportieve momenten en vooral veilige fietsritten toe.

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Opendeurweekend bij Garage Peter! (23 en 24 september)

 Na 17 jaar als Dacia Center en Renault Minute te hebben gefunctioneerd, is Garage Peter geboren! Peter kon zijn jarenlange klanten niet voor gesloten...

Stijn en Elke gehuwd

Zaterdag voltrok schepen Vermeire het huwelijk van Stijn Lust en Elke Degrieck. Stijn en Elke leerden elkaar kennen door samen op de lijst bij de...

Bart en Stephanie gehuwd

Schepen Alain Lynneel voltrok het huwelijk van Bart Herregodts en Stephanie Depaepe. Proficiat met jullie huwelijk.

Volg Nieuwsbredene.be

0FansLike
243VolgersVolg
65VolgersVolg