Bredense mondmaskers worden vanaf vandaag (vrijdag) verdeeld Update Corona 2 (29/05/2020)

0
267
mondmasker

De verdeling van herbruikbare mondmaskers in Bredene is vandaag gestart. Het gemeentebestuur voorziet 2 mondmaskers voor alle inwoners die ouder zijn dan 12 jaar.

Donderdag werden de meeste mondmaskerpakketten samengesteld in het sportcentrum. Vandaag is al gestart met de bedeling in de eerste straten.

De mondmaskers worden samen met de filters van de federale overheid verdeeld. Deze filters kunnen in de Bredense mondmaskers worden gebruikt. Omdat nog niet alle filters werden geleverd kunnen we nog niet alles verdelen. Maar we starten toch al met de pakketten die volledig zijn.

Op de facebookpagina en website van het gemeentebestuur worden inwoners via regelmatige updates op de hoogte gehouden in welke straten/brievenbussen de mondmaskers werden verdeeld.

Inwoners van wie de straat er nog niet tussen staat: geen nood! We starten vandaag met het verdelen en doen na het verlengde weekend verder.

Heb jij dringend nood aan mondmaskers?

Wie tussendoor dringend nood heeft aan mondmaskers kan, in afwachting van de herbruikbare stoffen mondmaskers, steeds chirurgische mondmaskers krijgen.

Inwoners kunnen hiervoor terecht op het nummer 059 56 19 60. De mondmaskers worden vervolgens zo snel mogelijk thuis geleverd.

Namens Nieuwsbredene.be wensen we een grote dankjewel te zeggen aan alle personeelsleden en vrijwilligers die geholpen hebben deze mondmaskers bij de inwoners te bezorgen!