Kansberekening lotto multi

  1. Waar Kan Ik Een Elektronische Gokmachine Downloaden: Twee winnende handen in poker zijn straight flush en four of a kind.
  2. Hoe Kan Ik Winnen Bij Een Online Gokmachine - Hier zijn onze top picks voor Rainbow Riches gokkast bonus aanbiedingen.
  3. Wat Is Mobiel Blackjack Precies: U kunt alleen opnemen met behulp van dezelfde methode als youve gebruikt om te storten en de meeste opnames worden verwerkt binnen 24 uur.

Utrecht poker app

Hoe Beïnvloedt De Participatiewet De Inkomsten Uit Gokkasten
Wanneer kan een speler zijn of haar kaarten splitsen in Blackjack.
Wat Is De Geavanceerde Strategie Voor Digitale Roulette
De machine stond me toe om een wiel te draaien dat op 2X landde, wat betekende dat mijn winst die dag verdubbeld werd.
Hieronder staan de pokerhanden gerangschikt op waarde van hoog naar laag.

The hague loterij staatsbedrijf

Hoeveel Kaarten Worden Er Gebruikt Op Een Mobiele Gokmachine
Op dit moment is er slechts één pragmatisch roulette spel op de markt.
Is Er Een Belgiës Casino Dat Populair Is Bij 2 Spelers In 2023
Zoek een website gehost deze pokie om te beginnen.
Welke Online Gokkasten Zijn Er In België

19.6 C
Bredene
donderdag, 28 september 2023

Volg ons ook op

HomeNieuwsBredene organiseert toeristische zone: ‘Geef ruimte!’

Artikel

Bredene organiseert toeristische zone: ‘Geef ruimte!’

Het gemeentebestuur zal deze zomer maatregelen nemen op het strand en bij uitbreiding in de toeristische zone. Onder de noemer ‘Geef ruimte’ wil Bredene de ruimte zo goed mogelijk benutten door de toeristenstroom zoveel mogelijk te spreiden en ervoor zorgen dat de mensen zich op een verantwoorde manier gedragen op de drukste plaatsen van de gemeente.

Het gemeentebestuur nam eerder al de beslissing om het naaktstrand dit zomerseizoen niet te openen. Hierdoor komt extra strand vrij waardoor de spreiding van de bezoekers kan geoptimaliseerd worden. “Alles controleren en reguleren op het strand, waar heel veel toegangen zijn, is bij ons niet mogelijk. We zullen sensibiliseren en hopen en rekenen vooral op het gezond verstand van de strandbezoekers. Wie geen afstand houdt zal worden aangesproken door ons ‘social distancing’-team en de lokale politie”, geeft burgemeester Steve Vandenberghe aan.

Opdeling in zones en optimale spreiding

Op het strand en aan de drukste strandposten wil Bredene vooral sensibiliserend werken. “Hiervoor zetten we 21 jobstudenten in. Dit ‘social distancing’-team zal zowel mondeling als via een speciale folder de bezoekers aanzetten om voldoende afstand te houden”, zegt burgemeester Steve Vandenberghe. Het strand in Bredene wordt opgedeeld in zones die duidelijk aangeduid worden. Voor de monitoring van het strand rekent Bredene op de metingen van Westtoer. “Als uit deze toepassing kan blijken dat ons strand volzet is, dan moeten de mensen dat reeds weten als ze thuis vertrekken”, zegt burgemeester Vandenberghe.

Dagtoeristen: strandposten 4 en 6bis

De drukste plaatsen op het strand zijn deze aan de strandposten 1, 2, 3 en 6. “Deze willen we extra in de gaten houden en indien nodig grijpen we in door ze af te sluiten. Dagtoeristen worden reeds op de invalswegen (Koninklijke Baan en Brugsesteenweg) verwittigd dat ze enkel welkom zijn aan de strandposten 4 en 6bis (het in 2020 gesloten naaktstrand). Dat zijn traditioneel de meer rustige strandposten en kunnen de extra bezoekers aan”.

Bewegwijzering op het strand

Op het strand worden de verschillende zones duidelijk aangeduid. Er zijn zones waar men mag zitten (op het zacht zand), zones die als ‘corridor’ worden gebruikt, zones voor de strandcabinehouders en zones waar men niet mag zitten maar wel vrij rond kan bewegen (hard zand). De strandcabines worden dit jaar verder uit elkaar geplaatst. “Op plaatsen waar strandcabines staan vragen we de cabinehouders om een strandzeil te plaatsen. Op de drukste dagen en bij hoog water vragen we dit te beperken tot maximaal 8 meter. De cabinehouders zullen hier per sms in realtime over worden geïnformeerd. Deze maatregel maakt het mogelijk om tussen de zitplaatsen op het zacht zand en de plaats waar de strandcabinehouders zitten een wandelcorridor van 3 meter te vrijwaren”, verduidelijkt burgemeester Steve Vandenberghe.

Momenteel vinden op het Bredense strand opspuitingswerken plaats in opdracht van het Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust (AMDK). Het gemeentebestuur heeft begrip voor de werken maar vindt de timing ervan eerder ongelukkig. Deze werken hebben een

positief effect op de strandcapaciteit, maar zorgen er wel voor dat Bredene tot midden juli de volledige strandcapaciteit niet kan benutten.

Maatregelen voor toeristische zone

Ook in de toeristische zone neemt Bredene maatregelen om de afstandsregels zo goed mogelijk te kunnen bewaren. Zo kan winkelen in de Kapelstraat (tussen Koningin Astridlaan en Duinenstraat) tijdens de twee zomermaanden enkel in één richting. Terugkeren kan via de overzijde van de straat.

“We willen ervoor zorgen dat zoveel mogelijk bezoekers van ons strand en toeristische zone kunnen genieten. Ons plan werkt in de eerste plaats preventief. Lukt dat niet, dan grijpen we in”, zegt burgemeester Steve Vandenberghe. “De voorbije weken zijn de maatregelen tegen het coronavirus immers al enkele keren versoepeld. We hopen dat dit zo blijft, maar dat kan enkel als de mensen hun gezond verstand gebruiken en dus afstand houden. Vandaar onze slogan ‘Geef ruimte’. We betuttelen niet en nemen geen verregaande maatregelen, maar we sensibiliseren doorgedreven en rekenen op het gezond verstand”, besluit burgemeester Steve Vandenberghe.

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Loeka’s Babyshop

Daisy gaat voor jullie op zoek naar betaalbare, leuke maar vooral kwaliteitsvolle babykleding voor de allerkleinsten onder ons van geboorte tot en met 6...

Flor blogt: zijn doopsel!?

Wie kent nog een beetje Latijn? Wie kent nog de oude kerkelijke gebruiken? Ben ik eigenlijk wel gedoopt? Ik dacht: in St.-Monica, Kaaistraat Oostende,...

Opendeurweekend bij Garage Peter! (23 en 24 september)

 Na 17 jaar als Dacia Center en Renault Minute te hebben gefunctioneerd, is Garage Peter geboren! Peter kon zijn jarenlange klanten niet voor gesloten...

Volg Nieuwsbredene.be

0FansLike
243VolgersVolg
65VolgersVolg