Kansberekening lotto multi

  1. Waar Kan Ik Een Elektronische Gokmachine Downloaden: Twee winnende handen in poker zijn straight flush en four of a kind.
  2. Hoe Kan Ik Winnen Bij Een Online Gokmachine - Hier zijn onze top picks voor Rainbow Riches gokkast bonus aanbiedingen.
  3. Wat Is Mobiel Blackjack Precies: U kunt alleen opnemen met behulp van dezelfde methode als youve gebruikt om te storten en de meeste opnames worden verwerkt binnen 24 uur.

Utrecht poker app

Hoe Beïnvloedt De Participatiewet De Inkomsten Uit Gokkasten
Wanneer kan een speler zijn of haar kaarten splitsen in Blackjack.
Wat Is De Geavanceerde Strategie Voor Digitale Roulette
De machine stond me toe om een wiel te draaien dat op 2X landde, wat betekende dat mijn winst die dag verdubbeld werd.
Hieronder staan de pokerhanden gerangschikt op waarde van hoog naar laag.

The hague loterij staatsbedrijf

Hoeveel Kaarten Worden Er Gebruikt Op Een Mobiele Gokmachine
Op dit moment is er slechts één pragmatisch roulette spel op de markt.
Is Er Een Belgiës Casino Dat Populair Is Bij 2 Spelers In 2023
Zoek een website gehost deze pokie om te beginnen.
Welke Online Gokkasten Zijn Er In België

13.7 C
Bredene
dinsdag, 26 september 2023

Volg ons ook op

HomeNieuwsAlternatieve zomercampagne Bredene: “Weinig te doen, vanalles te beleven”

Artikel

Alternatieve zomercampagne Bredene: “Weinig te doen, vanalles te beleven”

Geen ‘Bredene Festivalt’ deze zomer in Bredene

De Nationale Veiligheidsraad besliste een tijd terug reeds om massaevenementen deze zomer te verbieden. De kustburgemeesters hebben maandag beslist om deze zomer langs de kust geen enkel evenement te organiseren. Het gemeentebestuur en het Autonoom Gemeentebedrijf Bredene organiseren dit jaar dus geen ‘Bredene Festivalt’. Maar ook alle andere kleinere zomeractiviteiten kunnen niet doorgaan.

Zonder de crisis rond het coronavirus was de affiche en het concept van het festival eind maart bekendgemaakt. “Maar ondertussen zijn er die gigantische maatregelen, waarvoor we uiteraard begrip hebben”, zegt burgemeester Steve Vandenberghe. “Ons festival zou dit jaar op 8 en 9 augustus plaatsvinden. Het festival is ons vlaggenschip binnen het toeristisch gebeuren en het annuleren doet bijzonder veel pijn. Maar nu primeert maar één ding en dat is de gezondheid van de mensen”, zegt schepen van toerisme Alain Lynneel.

Ook andere zomerevenementen gaan niet door

Tijdens de zomermaanden organiseert Bredene ook heel wat andere activiteiten waar steeds veel publiek op afkomt. “Ook deze activiteiten organiseren we niet. Ik denk dan aan Kom Grasduinen, The Village, Sasfeesten, Dunegatfeesten, enz… maar ook de gegidste wandeltochten, fietszoektochten, enz… Daarnaast kunnen ook activiteiten die door particulieren worden georganiseerd niet doorgaan. Het zou dom zijn om Bredene Festivalt niet te laten doorgaan omwille van de publieke belangstelling maar andere activiteiten, die weliswaar een mindere opkomst genieten maar toch nog steeds heel wat volk op de been brengen, toch te laten doorgaan”, geeft burgemeester Vandenberghe aan. “We hebben lang getwijfeld over de kleinere activiteiten, maar de onzekerheid over hoe de bestrijding van het coronavirus verder zal verlopen noopt ons tot deze drastische beslissing. Wij willen immers zeer duidelijk zijn: Bredene wil en zal geen onnodige gezondheidsrisico’s nemen”, zegt burgemeester Steve Vandenberghe. De afgelasting van al deze evenementen maakt bovendien ruimte vrij voor de politiediensten die tijdens de zomermaanden hun handen vol zullen hebben met andere taken in het kader van de bestrijding van het coronavirus.

Uitzonderlijke zomer van 2020: ‘Weinig te doen, vanalles te beleven’

Geen grote zomerevenementen in Bredene in juli en augustus, maar dat betekent niet dat het gemeentebestuur stil zit. “We willen dat onze toeristische economie goed draait. “Het wordt een zomer zonder franjes, maar met alles wat wél aanwezig is in Bredene in de kijker: de ongereptheid van de zee, de natuurpracht van de duinen, het zonovergoten strand, de fietspaden in de achterliggende landbouwzones, de verschillende wandelpaden, en nog zoveel meer… We hebben dan ook heel wat te bieden zonder evenementen”, zegt schepen van toerisme Alain Lynneel. Als wordt beslist om de maatregelen te versoepelen zal Bredene de komende zomer campagne voeren om de horeca, en alle mensen die het nu moeilijk hebben tijdens deze crisis, in de kijker te plaatsen. “Er zullen inderdaad geen toeristische evenementen zijn in onze gemeente, maar onze inwoners en hopelijk ook de tweedeverblijvers en kampeergasten kunnen deze zomer Bredene herontdekken en beleven op een andere manier”, besluit burgemeester Steve Vandenberghe.

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Nieuwe winkelinrichting zet vers voorop in ALDI Bredene

De inrichting van de ALDI-winkel in de Vloedstraat in Bredene wordt volledig vernieuwd. Voortaan zullen klanten het versassortiment onmiddellijk vooraan de winkel aantreffen. Om...

Vernissage Ellen Verhoeven

Zondag 17 september ging de vernissage van de Tentoonstelling Ellen Verhoeven door in het VC De Vrijzinnig Centrum De Fakkel. De officiële opening werd...

Zones niet langer bewaakt

Afgelopen zondag was de laatste dag waarop de redders onze Bredens strand bewaakten. Super bedankt om ons in alle veiligheid te laten genieten van de...

Volg Nieuwsbredene.be

0FansLike
243VolgersVolg
65VolgersVolg