U14 meisjesploeg organiseert op 24 en 25 februari een dartweekend t.v.v. internationaal baskettoernooi in Spanje

0
59
basket

Tijdens de Paasvakantie gaan opnieuw heel wat ploegen van Basket@SEA richting Lloret de Mar om deel te nemen aan het internationale toernooi Globasket. Ook de U14 C meisjesploeg met daarbij Bredenaars Clibauw Julie, Ferret Laura en Veys Isolde gaan dit jaar opnieuw de strijd aan met andere teams van andere landen zoals Mexico, Finland, Spanje… Ook hun coach, Clibauw Bart, is tevens Bredenaar.

Basket@SEA werd in 2020 omgevormd tot één grote basketfamilie met daarin 4 gelijkwaardige pijlers: Koninklijke Basketbalvereniging Oostende Bredene (KBOB): coördinatie van alle meisjes- en damesploegen, Kon BC Gistel Oostende Duva Fruit (KBGO): coördinatie van alle jongensploegen en niet-professionele herenploegen, Dukes on Wheels en G-Sport: coördinatie van rolstoelbasket en de G-basketbalspelers en Filou Oostende (BCO): de professionele herenploeg en de basketbalschool.

Tijdens hun darts event, dat doorgaat in het sportcentrum de Koninklijke Stallingen in Oostende, kan iedereen op zaterdag 24 februari van 12u tot ‘s nachts een pijltje komen gooien voor €5 in het Dartcafé. Kom met wat vrienden genieten van de basket- en dartssfeer. Er zijn verschillende spelformules, muziek, eten en drank aan democratische prijzen voorzien.

Op zondag 25 februari gaan we op zoek naar de allereerste ‘Basket@SEA Champion of Darts 2024’. In de meestgekende toernooi formule gaan we op zoek tijdens dit open kampioenschap naar de beste darter bij de mannen en vrouwen. Er zijn geldprijzen voorzien voor de eerste 8 mannen en de hoogst geïndigde vrouw. Vanaf 8 vrouwen is er een competitie apart en zijn er geldprijzen voor de eerste 3. Inleg bedraagt €15.

Inschrijven kan nog steeds. Er zijn al enkele Bredenaars ingeschreven. Zelfs Mahieu Kurt, darts kampioen van Bredene 2022, bevestigde zijn deelname.

Iedere deelnemer op zaterdag en zondag maakt automatisch kans op een gesigneerd wedstrijdshirt van onze Bredense BCO-speler Buysschaert Servaas.

Allen daarheen dus!