Piv Huvluv: Zoiets verzin je niet

0
36

Piv Huvluv komt op vrijdag 22 maart 2024 van 16u tot 16u45 in de bib zijn 2 werken toelichten en signeren (op de dag van de voorstelling in het Staf Versluys centrum).

Piv Huvluv speelde aanvankelijk met het idee om een boek te maken op basis van een afgewerkte voorstelling. Omdat optreden er in coronatijd niet inzat, veranderde hij het geweer van schouder: eerst een volwaardig boek schrijven, en daaruit een nieuwe show puren. Hoe pak je dat aan? En is het gelukt? Daarover wil hij graag in gesprek gaan met zijn publiek/fans.

Hij stelt ook ‘Blues 4 Monika’ voor.

Daarin brengt Ivo Libbrecht – striptekenaar van ‘Rode Lampen en Havenvampen’ van Guido Belcanto – het scenario van Piv’s theatervoorstelling ‘Zoiets verzin je niet!’ tot leven in een wervelend en humoristisch beeldverhaal.

De strip gaat dieper in op de sensuele relatie die in 1987 op doorreis in de VS ontstaat tussen de 22-jarige Piv en de bloedmooie Monika Richter. Ze ontmoeten elkaar vluchtig in New York, maar een verrassend weerzien in New Orleans leidt tot een erotische ervaring die Piv zijn hele leven zal heugen. Er is helaas een dramatische epiloog, maar tegen dan is Monika Richter voor Piv een godin die blijft leven. ‘Blues 4 Monika’is een prachtige aanvulling bij de theatervoorstelling en een verrassende ontdekking voor iedereen die de strip onder ogen krijgt.

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Zoiets verzin je niet SIGNEERSESSIE de Bib BREDENE'

Statistieken en advertenties bekijken

Promoten

Opmerking plaatsen