Dag van de zorg: 17 maart

0
64

WZC Jacky Maes en VillaVip openen hun deuren tijdens de Dag van de Zorg

Woonzorgcampus Jacky Maes

Bezoek ons: 10u00 – 17u00

Thuis in het WZC Jacky Maes

We laten jullie op zondag 17 maart graag kennismaken met onze werking. Het WZC Jacky Maes biedt een uitgebreid aanbod aan:

Een lokaal dienstencentrum met buurtrestaurant waar senioren uit Bredene van kwaliteitsvolle maaltijden en/of activiteiten kunnen genieten

Een dagcentrum waar senioren die thuis wonen een aangename dagbesteding en zorg kunnen genieten

Een centrum voor kortverblijf waardoor senioren ook tijdelijk bij ons kunnen verblijven

Een woonzorgcentrum voorzien van alle comfort, mooie kamers en diverse leefruimtes, zithoeken en terrassen

Een buurtcoach die op huisbezoek gaat bij thuiswonende senioren om te kijken welke hulp ze nodig hebben of welke vragen ze hebben.

Tijdens dag van de zorg zetten we onze deuren open en bieden we een divers programma voor jong en oud. Sluit uw bezoek af met koffie, gebak en gezelligheid.

VillaVip Bredene

Bezoek ons: 10u00 – 17u00

Bezoek VillaVip Bredene

Een hele geruststelling als je in een huis kan wonen waar je beperking geen grenzen kent. Als koppel zorgen we ervoor dat iedereen elke dag kan thuiskomen in een ‘Warm Bredene’ gekruid met veel humor en liefde als hoofdingrediënten. Zo bouwen we samen aan een toekomst in onze VillaVip.

Onze nieuwe thuis biedt plaats aan 10 bewoners. Neerploffen in de zetel, wegdromen in een groene omgeving of meehelpen achter het fornuis kunnen maar is geen must. Wij helpen mee zoeken naar een zinvolle en op maat geschreven dagbesteding. Familie, vrienden en kennissen zijn steeds welkom.

VillaVip Bredene vind je in een dichtbevolkte sociale en warme wijk op een boogscheut van een fantastisch vakantiegevoel met duinen, strand en zee. Samen maken we een thuis van je dromen door de eeuwige lach van Leslie en de jarenlange levenservaring van Jef.

Leslie en Jef vormen het zorgkoppel in VillaVip Bredene. Het is voor hen al jaren een droom om een eigen woning voor personen met een beperking te kunnen starten. Het koppel zorgt voor een warme thuis waar het leuk is en iedereen kan leven volgens zijn of haar eigen ritme en interesses. U kan erop rekenen dat ze samen met de vaste medewerkers een band opbouwen met de bewoners zodat de persoonlijke begeleiding echt mogelijk wordt.