Bezoek aan Geitenboerderij ’t Reigershof in Klemskerke, De Haan

0
56
reigershof

Op zaterdag 29 juni 2024 organiseert Cultuursmakers een boeiende verkenningstocht naar de geitenboerderij ’t Reigershof in Klemskerke, De Haan. Dit is een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen van een actieve boerderij waar tal van geiten rondlopen en er verschillende heerlijke producten worden gemaakt met geitenmelk.

Om 10 uur zullen de deelnemers welkom worden geheten op ’t Reigershof, gelegen aan de Polderstraat 4 in De Haan. Tijdens het bezoek krijgen zij een rondleiding over de boerderij en kunnen zij zien hoe de geiten worden gehouden en verzorgd. Daarnaast krijgen ze een uitgebreid overzicht van de producten die op de boerderij worden gemaakt, zoals kaas, yoghurt en andere melkproducten.

Een van de hoogtepunten van het bezoek is de mogelijkheid om van deze ambachtelijke producten te proeven en ze eventueel te kopen. Dit maakt de activiteit niet alleen interessant, maar ook smakelijk en leuk voor jong en oud. Het is een perfecte gelegenheid voor gezinnen om samen iets nieuws te ontdekken en te genieten van de landelijke sfeer.

Inschrijven voor deze activiteit kan tot vrijdag 22 juni 2024. Zorg ervoor dat u tijdig inschrijft om deze unieke ervaring niet te missen. Het belooft een leerzame en plezierige dag te worden voor alle deelnemers!

Meer info:

Dominique Geuskens 0497/57.84.37

E-mail: dominique.geuskens@telenet.be

Deelname leden 10 euro, niet leden 12 euro, inschrijving bevestigd

na betaling van het bedrag op: BE85 9731 2479 7406

Foto: ’t Reigershof