Arnaud De Lie en andere toppers aan de start in Bredene

0
54
Bredene handzame classic

Op vrijdag 15 maart a.s. is het MEC Staf Versluys te Bredene opnieuw de startlocatie voor de Primavera van het Noorden ofwel de Bredene-Koksijde Classic. Heel wat toppers komen aan de start waaronder Arnaud De Lie (Lotto-Dstny) en Tim Merlier (Soudal Quick-step).

“Bredene-Koksijde Classic kreeg de voorbije jaren steeds meer glans en is uitgegroeid is tot een koers met naam en faam en daar zijn we in Bredene blij mee”, zegt schepen van sport Steve Buyse. “Dat wordt ook weerspiegeld in het deelnemersveld. Een pak bekende klassieke renners nemen aanstaande vrijdag deel, waaronder Arnaud De Lie, Tim Merlier, Paul Magnier, Jonas Rickaert, Edward Theuns, John Degenkolb, Hugo Hofstetter, Pascal Ackermann, Dylan Groenewegen en onze lokale topper Timothy Dupont”, geeft initiatiefnemer en schepen Erwin Feys aan.

Het peloton wordt vanaf 11 uur voorgesteld in het MEC Staf Versluys. Volgt Gerben Thijssen zichzelf op als winnaar van de Bredene-Koksijde Classic en Warre Vangheluwe bij de youngsters? Beleef het samen met ons vanop de eerste rij en dit vanaf 11u15 voor de Youngster Coast Challenge en vanaf 12u15 voor de start van de Bredene-Koksijde Classic.

De wedstrijd wordt ook live uitgezonden via Sporza.

Meer informatie: www.bredenekoksijdeclassic.be of sportdienst@bredene.be

foto: www.bredenekoksijdeclassic.be