Trots op het Bredense afvalteam

0
73
Afvalteam

In een wereld waarin filmsterren op handen gedragen worden, zijn er ook echte helden die onopvallend hun werk doen. Zij staan niet in de spotlights, maar hun inzet en toewijding verdienen dat eigenlijk wel. Bredene is trots op zijn afvalteam en zet ze tijdens de Week van het Afvalteam, van 13 tot 19 november, in de kijker!

Ook in Bredene zetten zich dagelijks heel wat medewerkers in voor een vlotte en efficiënte afvalinzameling. “De medewerkers van het milieu- en recyclagepark spelen een cruciale rol in het proces om op een correcte manier te recycleren”, zegt Alain Lynneel die als schepen bevoegd is voor het milieu- en recyclagepark. “Daarnaast zorgen onze straatkeerders en de afvalophalers ervoor dat de Bredense straten er steeds schoon bij liggen”, geeft schepen Erwin Feys aan die op zijn beurt bevoegd is voor de technische dienst. ‘De week van het Afvalteam’ is de ideale gelegenheid om hen in de spotlights te zetten!

Zet ons afvalteam in de kijker

Wie het Bredense afvalteam in de kijker wil zetten kan dit door een vriendelijke aanmoediging of door de kleurplaat van ‘De week van het Afvalteam’ op de restafvalzak te kleven! De kleurplaat kan men downloaden op de website van IVOO: www.ivoo.be