Succesvolle zomer voor Bredenaar Dennis Dieussaert

0
53

BK swimrun Robertville

Vorige zaterdag 26/058 werd Dennis Dieussaert samen met Matthias Allegaert opnieuw Belgisch Kampioen Swimrun in Robertville! Vorig jaar won hij ook al het BK samen met Hannes Cool.

Na een uitdagende wedstrijd, waarbij ze afgewisseld 28km moesten trailrunnen en 6,5km zwemmen, werden ze nipt eerste.

Omdat Matthias ’s avonds zeker op tijd wou aanwezig zijn op het huwelijksfeest van twee fantastische mensen, trok Pieter Hlvt in zijn plaats de tricolore trui met veel plezier aan!

Ottilo Swim Run Gothenburg

Op 6 augustus stond Dennis solo aan de start van De Ottilo Swimrun in het Zweedse Gothenburg. Deze wedstrijden zijn in de swimrun wereld te vergelijken met de Iron mans in het triathlon. Er stond een sterk internationaal deelnemersveld aan de start . Op en rond de eilandjes voor de kust van Gothenburg moest er 26,5 km gelopen en 6,8km gezwommen worden, verspreid over 28 runs en 27 swims. Na 4u30′ finishte Dennis knap als 3e deelnemer en eerste Belg.

Namuraid

Op Zaterdag 17 juni 2023. Namuraid, duo multisport wedstrijd te Namen. Samen met ploegmaat @matthiasallegaert starten aan dit avontuur. 4km trailrun van de top van de Citadel naar de Maas dan 3km kajakken op de Maas, 3km trailrun terug naar de Citadel en afsluiten met 25km mountainbiken. Er waren 860 duo’s ingeschreven. We starten in waves van een 20tal duo’s per wave. Het plan was simpel. Alles geven van begin tot einde en hopen dat dit snel genoeg was voor een podiumplaats. Super wedstrijd gedaan en ons duo liep als een goed geoliede machine. We kwamen over de meet met een tijd van 1u52 en dit bleek goed genoeg te zijn voor de eerste plaats

Eco Swimrun Butchenbach

Eind mei wonnen Dennis Dieussaert en Matthias Allegaert de eco Swimrun in Butchenbach. Er diende afwisselend al zwemmend en lopend 19 km te worden afgelegd. Ze finishten na 1u.56′.33″ als eerste in de duo race.