Rioleringswerken en heraanleg parking sportcentrum ‘Ter Polder’

0
35
Parking Sportcentrum

Net voor de zomer werden de werken afgerond in de Spuikomlaan en de omliggende straten, waarbij ook het rioleringsnetwerk werd aangepakt. Het sportcentrum moet nu nog op de vernieuwde riolering worden aangesloten.

“Vanaf maandag 9 oktober 2023 start de aannemer met de werken op de site van het sportcentrum. Tijdens deze werken wordt het sportcentrum aangesloten op de gescheiden riolering en wordt het oudste gedeelte van de parking heraangelegd”, zegt schepen van openbare werken Erwin Feys. Door de rioleringswerken zal de volledige parking voor de hoofdingang van het zwembad en het sportcentrum afgesloten zijn voor auto’s. Bezoekers van het sportcentrum kunnen parkeren op de parking langs de Spuikomlaan en de zijparking naast het zwembad of in de omliggende straten. Voor fietsers en voetgangers blijft het sportcentrum bereikbaar.

Als de weersomstandigheden het toelaten moeten de werken voltooid zijn tegen eind december 2023.

Fase 2 in januari

In januari start de aannemer met de tweede fase 2 aan de achterzijde van het sportcentrum. Hierbij worden de rioleringen en de paden vernieuwd. De impact van deze werken is voor de bezoekers beperkt. Enkel fietsers en voetgangers die langs de achterzijde naar het sportcentrum komen, kunnen lichte hinder ondervinden.