Reveu!

0
60

T is weer de tijd van het jaar en dat betekent dat de revue in Bredene eraan komt en dit al voor de 14 de keer met Sas en Torre in de hoofdrollen.

Dat er veel mensen er nu al naar uitkijken zien we terug aan de verkoop van de kaarten want ziet ernaar uit dat we weer ons record gaan verbreken van vorig jaar .

De beslissing om een extra voorstelling te doen was de juiste keuze van bestuur want anders waren we nu al totaal uitverkocht.

Dit jaar kunnen we terug beroep doen op dansschool Dansier en orgelist Joeri ook speelt zanger Kurt Doornaert een mooie rol in deze revue dat hij gaat afwisselen met zang.

Ook zijn er twee nieuwe spelers in de revue , Machteld Van De Vliet die onder meer op het podium heeft gestaan bij het Antwerps theater met onder andere Gaston en Leo en dit als balletdanseres en Yoni Vandeputte die ook voor de eerste keer op de planken staat .

Het verhaal dit jaar gaat als volgt

Met dat Sas ( Glenn Dangreau) en Torre ( Alain Lynneel) teveel uitgegeven hebben met hun kerstfeestje vorig jaar tijdens schone liedjes deuren ni lange zit de gemeente in geldnood en moeten ze er alles aandoen om zo snel mogelijk geld te vinden.

Maar ze krijgen opeens de kans dankzij hun voorouders om met een schatkaart de grootste schat te gaan zoeken en daarbij krijgen ze hulp van een nieuwe inwoner van Bredene, maar zoals men zegt ‘ T IS NIE OL GIN GOUD DA BLIENKT en zo komen ze heel wat hindernissen tegen en moeten ze ook naar 3 landen gaan zoeken achter die schat.

Dit verhaal heeft een toets mee van de Indiana Jones verhalen maar gemaakt door Sas en Torre .

Er zijn nog kaarten voor de 4 voorstellingen maar het gaat heel snel dus wil je erbij zijn dan is bestellen de boodschap via de site van het MEC Staf Versluys.

De vertoningen zijn 14-15-16 Dec om 20u en 17 Dec om 14u.

Kaarten kosten 12 euro stuk.

En niet te vergeten er zijn natuurlijk tijdens de revue terug mooie prijzen te winnen met de nodige animo erbij van lokale handelaars .

We staan allemaal te popelen om de mensen terug een leuke avond te brengen .