Re-Cycle gaat door

0
87
RE-cycle-1

Robert van Rootselaar onderhandelde lang met Groep Intro, maar de overname van Re-Cycle gaat niet door. Het ging voornamelijk over de nodige ondersteuning om nodig het concept van Re-CyCle te laten bestaan.

Maar Re-Cycle gaat wel door!

“Met alles moet je ook een beetje geluk hebben! En dat is nu ook weer gebeurd: Twee vrijwilligers die veel van fietsen afweten zijn aan boord gekomen eind 2022, en kan ik nu zeggen dat Re-CyCle, als feitelijke vereniging met een sociaal doel, zal blijven bestaan.

Daviti, Joseb en ik zullen samen het werk en aanwezigheid verdelen en bereiden ons voor op een druk voorjaar en zomer seizoen.

Zoals eergisteren in de krant te lezen was is de fiets nog steeds in de lift en zal ons concept velen kunnen helpen met kleine depannages en tweedehands fietsen.

Wij hebben in de laatste drie jaar bewezen dat Re-CyCle een verdiende plaats heeft in Bredene en iedereen is daar welkom.

Wij gaan ook dit jaar weer kleine workshops geven aan jeugdorganisaties en wij doen dat met plezier. Iedereen is welkom, ook voor een babbel en een kopje koffie.

Daviti en Joseb hebben alles gereed gezet in de laatste 3 weken en ben ik trots op ons team die voor jullie klaarstaat.”, aldus Robert

‘”Dus alles komt goed!”, besluit hij.

#Re-Cycle