Health & Zuur-Base Coach Natacha

0
108
Natacha Traen_Health en Zuur_Base_Coach

Na het behalen van haar diploma “Voedingscoach” heeft Natacha vorig jaar beslist om van haar passie haar beroep te maken. Haar missie is om een gezond en kwaliteitsvol leven in balans bereikbaar te maken voor actieve vrouwen en mannen.

-> Werkwijze en resultaat
Door persoonlijk voedings- en leefstijladvies, een behandelplan op maat en het delen van haar passie, kennis en eigen ervaringen, begeleidt ze jou naar een duurzaam resultaat. Ze helpt om jouw doelstellingen te behalen en om het zuur-base evenwicht in je lichaam te herstellen.

Want veel gezondheidsklachten zoals vermoeidheid, huidklachten, hormonale klachten of gewrichtsklachten kan je verbeteren of beëindigen door het herstellen van het zuur-base evenwicht in het lichaam.

Ze werkt op 4 pijlers: voeding, ontspanning, beweging en mindset om zo tot een optimaal resultaat te komen, een optimale balans in voeding en leefstijl zodat je levenskwaliteit verbetert.

-> Je kan bij haar terecht voor:

  • Een Healthy For Life Traject met zuur-base herstel
  • Een losse sessie met zuur-base test, tips en persoonlijk voedingsadvies (ook preventief)
  • Workhops

-> Workshop
De eerstvolgende workshop “Een stralende huid door pure voeding en de juiste reiniging” die ze organiseert samen met Marianne Nayaert, vriendin en schoonheidsspecialiste, gaat door op 26 januari.
Naast info over pure voeding deelt ze graag 10 beauty foods voor een stralende huid, een 2 minute health boost en een demo met aperitiefhapjes. Marianne sluit af met reinigingstips en een reiniging op gezicht of handen (hands-on bij jezelf).

Prijs: €20 – Inclusief leuke goodiebag.
Wanneer: donderdagavond 26 januari 2023 van 19u tot 21u

Waar: Ocean Wellness, Duinenstraat 326, Bredene

Wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan in voor zondag 22 januari. Er zijn slechts 10 plaatsen.

Voor inschrijvingen: info@natachatraen.be of +32 479 38 70 37

Voor inspirerende tips over basische voeding, leefstijl en lekkere recepten, volg Natacha op
Facebook: Natacha Traen Health Coach
Instagram: https://www.instagram.com/natachatraen_healthcoach/

www.natachatraen.be