Garage Peter: De specialist in tweedehandswagens en onderhoud van alle merken

0
81
Garage Peter logo

Bredene – Heel wat jaren leidde Peter Boucquez het allereerste Dacia Center in België. Nu neemt hij een nieuwe afslag in zijn carrière. Garage Peter opent zijn deuren en richt zich nu volledig op de verkoop van tweedehandswagens. Met een passie voor auto’s en jarenlange ervaring staat Peter klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale tweedehandswagen.

Bij Garage Peter geloven we in een persoonlijke aanpak. In onze gezellige showroom kunt u rustig rondkijken en ontdekken welke wagen het beste aansluit bij uw persoonlijke situatie. Peter begeleidt u graag bij het maken van de juiste keuze en staat altijd klaar om een vrijblijvende offerte op maat voor u op te stellen. Bovendien helpen we u graag bij de overname van uw huidige wagen.

Maar dat is nog niet alles! Bij Garage Peter bieden we ook uitgebreide onderhoudsdiensten aan voor alle merken. Onze specialisatie ligt bij Renault, Dacia, Citroën, Opel, Fiat en Nissan. Ons ervaren team staat klaar om uw wagen in topconditie te houden. Dit kan gaan om een kleine onderhoudsbeurt, reparaties, carrosserieherstellingen,…

Hoewel we momenteel geen nieuwe wagens verkopen, blijven we u graag bijstaan met informatie en advies wanneer u op zoek bent naar een nieuwe wagen. Bij Garage Peter streven we ernaar om u zo goed mogelijk te helpen en te begeleiden in uw keuzeproces.

Bent u op zoek naar een betrouwbare tweedehandswagens of heeft uw auto onderhoud nodig? Kom dan zeker eens langs in onze showroom en werkplaats. Peter en zijn team staan klaar om u te verwelkomen en u de best mogelijke service te bieden.

Bij Garage Peter kunt u rekenen op kwaliteit, expertise en een warm onthaal. Tot binnenkort! Garage Peter

Brugsesteenweg 51b

8450 Bredene

059 33 33 11

www.garagepeter.be