Kansberekening lotto multi

  1. Waar Kan Ik Een Elektronische Gokmachine Downloaden: Twee winnende handen in poker zijn straight flush en four of a kind.
  2. Hoe Kan Ik Winnen Bij Een Online Gokmachine - Hier zijn onze top picks voor Rainbow Riches gokkast bonus aanbiedingen.
  3. Wat Is Mobiel Blackjack Precies: U kunt alleen opnemen met behulp van dezelfde methode als youve gebruikt om te storten en de meeste opnames worden verwerkt binnen 24 uur.

Utrecht poker app

Hoe Beïnvloedt De Participatiewet De Inkomsten Uit Gokkasten
Wanneer kan een speler zijn of haar kaarten splitsen in Blackjack.
Wat Is De Geavanceerde Strategie Voor Digitale Roulette
De machine stond me toe om een wiel te draaien dat op 2X landde, wat betekende dat mijn winst die dag verdubbeld werd.
Hieronder staan de pokerhanden gerangschikt op waarde van hoog naar laag.

The hague loterij staatsbedrijf

Hoeveel Kaarten Worden Er Gebruikt Op Een Mobiele Gokmachine
Op dit moment is er slechts één pragmatisch roulette spel op de markt.
Is Er Een Belgiës Casino Dat Populair Is Bij 2 Spelers In 2023
Zoek een website gehost deze pokie om te beginnen.
Welke Online Gokkasten Zijn Er In België

0.5 C
Bredene
donderdag, 07 december 2023

Volg ons ook op

HomeNieuwsBredense fietszone is operationeel

Artikel

Bredense fietszone is operationeel

In de Keerweg (tussen Zeelaan en Populierenlaan) en het gedeelte Polderstraat (vanaf huisnummer 255 tot de Keerweg) is de eerste fietszone er sedert deze week operationeel. Bredene heeft de voorbije jaren heel wat aandacht besteed aan de fietser.

“De Keerweg en de Polderstraat vallen goed samen met het fietspadennetwerk binnen de gemeente en de fietszone vormt een aaneengeschakelde fietsverbinding voor fietsers in de Polderstraat en de Zeelaan (waar grotendeels fietspaden zijn voorzien) en de winkelzone Aldi en Colruyt. In het gedeelte Keerweg en Polderstraat die nu dus fietszone/fietsstraat is, was het bovendien al moeilijk en zelfs gevaarlijk om met een auto fietsers in te halen. Dat mag in een fietsstraat niet meer”, geeft schepen Kelly Spillier, die de fietsproblematiek binnen het Bredense schepencollege van nabij opvolgt, aan. Met deze fietszone zet het gemeentebestuur verder in op duurzame mobiliteit binnen de gemeente. “We hebben de voorbije jaren heel wat fietspaden (her)aangelegd en hebben ook steeds aandacht voor veilige verbindingen,… Bredene maakt hier al geruime tijd werk van”, zegt burgemeester Steve Vandenberghe.

Wat is een fietszone/fietsstraat?

Een fietszone is een aaneenschakeling van meerdere fietsstraten waar uiteraard dezelfde verkeersregels van toepassing zijn. In een fietsstraat zijn fietsers de belangrijkste bestuurders, maar andere gemotoriseerde voertuigen mogen er ook rijden. Er gelden wel specifieke regels. Om de autobestuurders te wijzen op de afwijkende verkeersregels in de fietszone zullen er extra informatieve borden worden geplaatst onder de wettelijke verkeersborden aan het begin van de zone.

Volgende verkeersregels zorgen ervoor dat de fietsers er een primaire plaats krijgen:

> Maximale snelheid van 30km/u, opgelet dit geldt ook voor de fietsers zelf en de snelheidslimiet geldt ook als er geen fietser te zien is.

> Fietsers mogen de hele breedte van de rijbaan gebruiken als het een éénrichtingsstraat betreft. Bij tweerichtingsverkeer mogen de fietsers er de helft van de rijbaanbreedte gebruiken (rechterzijde uiteraard).

> In een fietsstraat mag je met de auto of andere motorvoertuigen geen fietsers inhalen.

>Verder blijven alle andere verkeersregels er gelden en moet er bijvoorbeeld nog steeds voorrang verleend worden aan het verkeer dat van rechts komt.

Wat met elektrische fietsen in een fietsstraat?

Ook elektrisch aangedreven fietsen worden gezien als fietsen in een fietsstraat, al blijft ook voor hen de maximumsnelheid 30 km/u.

Mogen fietsers zelf wel inhalen?

Fietsers mogen wel andere fietsers inhalen, zolang ze maar onder de snelheidslimiet blijven.

#fietszone

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Overlijdens

De redactie verneemt het overlijden van 11 inwoners van onze gemeente de afgelopen maand. Langs deze weg biedt Nieuwsbredene.be de blijken van deelneming aan...

10de Dunebikerstocht

Ondanks wat sneeuw en kou was het weer volop genieten van de 10de Dunebikerstocht. Proficiat WD Breduinia voor de prachtige organisatie! foto's: Patrick Boucquaert

Let op: de winter staat voor de deur

Vanaf eind november tot en met eind februari zijn medewerkers van de technische dienst van permanentie voor de ‘gladheidsbestrijding’. Bij winterse neerslag en ijzel...

Volg Nieuwsbredene.be

0FansLike
243VolgersVolg
66VolgersVolg