12.2 C
Bredene
woensdag, 06 juli 2022

Volg ons ook op

HomeNieuwsVrijwilligers krijgen ‘Olé Pistolé’-bon

Artikel

Vrijwilligers krijgen ‘Olé Pistolé’-bon

Deze week is het ‘Week van de Vrijwilliger’ en dat gaat in Bredene niet onopgemerkt voorbij.  “Normaal gezien nodigen we alle vrijwilligers die binnen onze werking actief zijn elk jaar uit voor een lekker ontbijt.  Maar omdat we begin dit jaar niet wisten of zo’n organisatie wel zou kunnen, hebben we voor een alternatief gekozen”, zegt schepen Kelly Spillier.  

Alle vrijwilligers die verbonden zijn aan de werking van het lokaal bestuur en ook deze van het vaccinatiecentrum, kregen vorige week een waardebon in hun brievenbus. “Een ‘Olé Pistolé’-bon heeft een waarde van 15 EUR en hiermee kunnen de vrijwilligers bij 1 van de 5 deelnemende bakkers terecht voor een lekker ontbijt.  Met deze actie willen we de vrijwilligers bedanken voor hun ongelooflijke inzet de voorbije periode, want dit jaar is nogmaals bewezen hoe kostbaar onze vrijwilligers zijn”, geeft schepen Kelly Spillier aan.

Vorig artikelJeugdboekenmaand 2022
Volgend artikelPlek vrij?

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

VillaVip en wzc Jacky Maes

Gisterennamiddag kwamen de wandelaars van het wzc Jacky Maes op bezoek in VillaVip Bredene. De bewoners van VillaVip hadden deze morgen alles klaargezet, cake...

Historisch: De redders – deel 1

Lees hier DEEL 1: geschiedenis - Ontstaan van alle toeristische badplaatsen 1778-1900 Maar nog geen in Bredene...

Nieuwskrant Arte4

Arte4 bracht een nieuw krantje uit. Lees hier de editie van juli:

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
66VolgersVolg