Vandaag familiedag

0
45
joeps voorstelling MISTER BALLOOM

Op dinsdag 27 december is er een ware animatienamiddag in het MEC Staf Versluys. Tussen 13 uur en 17 uur kan je naar de kermis op rolletjes en ook oude volksspelen uittesten. Of ga jij liever een workshop circus volgen en leer je de kneepjes van het vak?

En je kan dan je eigen circusmateriaal maken, een kerstchenille maken en een vis of boot leren bouwen.

Maar je kan ook naar de kapper voor een gek kapsel of je laten omtoveren tot een prinses, een draak, en zo veel meer. Mama en papa worden ook geëntertaind met een goochelaar en om 15u speelt het Bredens Accordeon Gezelschap.

Om 14u40 is het spekkegooi door de spekkevrienden en maak je kans op een leuke prijs!

Gratis familievoorstelling

Om 13u15 en 15u45 is er een gratis familievoorstelling: Mister Balloon.

De grote mister Cartoon komt en geeft weer eens een grootse voorstelling met zijn wondermooie tekeningen! Hij moet jammer genoeg snel zijn idee bijstellen als hij er achter komt dat zijn assistent iets is vergeten.

Mister Cartoon moet een oplossing bedenken om zijn publiek te geven waar het recht op heeft en schoolt zich om tot mister Balloom. Hij moet zijn creatieve warhoofd er goed bijhouden om dat tot een goed einde te brengen.

Kom je tickets halen de balie van de dienst toerisme of via de website van het Staf Versluyscentrum! Wees snel, want op = op

Brasserie Staf

Brasserie Staf is open voor een drankje en een versnapering.