Kansberekening lotto multi

  1. Waar Kan Ik Een Elektronische Gokmachine Downloaden: Twee winnende handen in poker zijn straight flush en four of a kind.
  2. Hoe Kan Ik Winnen Bij Een Online Gokmachine - Hier zijn onze top picks voor Rainbow Riches gokkast bonus aanbiedingen.
  3. Wat Is Mobiel Blackjack Precies: U kunt alleen opnemen met behulp van dezelfde methode als youve gebruikt om te storten en de meeste opnames worden verwerkt binnen 24 uur.

Utrecht poker app

Hoe Beïnvloedt De Participatiewet De Inkomsten Uit Gokkasten
Wanneer kan een speler zijn of haar kaarten splitsen in Blackjack.
Wat Is De Geavanceerde Strategie Voor Digitale Roulette
De machine stond me toe om een wiel te draaien dat op 2X landde, wat betekende dat mijn winst die dag verdubbeld werd.
Hieronder staan de pokerhanden gerangschikt op waarde van hoog naar laag.

The hague loterij staatsbedrijf

Hoeveel Kaarten Worden Er Gebruikt Op Een Mobiele Gokmachine
Op dit moment is er slechts één pragmatisch roulette spel op de markt.
Is Er Een Belgiës Casino Dat Populair Is Bij 2 Spelers In 2023
Zoek een website gehost deze pokie om te beginnen.
Welke Online Gokkasten Zijn Er In België

-3.7 C
Bredene
zaterdag, 02 december 2023

Volg ons ook op

HomeNieuwsRode Kruis-Bredene: bloedafnames in januari en les Eerste Hulp in februari

Artikel

Rode Kruis-Bredene: bloedafnames in januari en les Eerste Hulp in februari


Januari zal pas begonnen zijn en Rode Kruis-Bredene zit meteen op kruissnelheid. Na de winterpiek van preventieve diensten in december-januari zijn er op 3 en 9 januari zijn de eerste bloedafnames.Deze gaan door in het Gemeenschapscentrum “Hubert Beuselinck” Prinses Elisabethlaan 47, Bredene/ingang verenigingen/ lokaal Rode Kruis telkens van 17 tot 20u. De afnames gebeuren enkel op afspraak en dit kan op: – de website https://donorportaal. rodekruis.be/ – of op het gratis telefoonnummer 0800 777 00Bloed is meer dan nodig in onze maatschappij en dit kan alleen door donatie.Waarom zou jij geen bloed komen geven? HELP HELPEN!


CURSUS EERSTE HULP

Op 6 februari start de eerste basiscursus EERSTE HULP (EHBO). Dezelfde cursus wordt ook begin september gegeven.Je leert kleine en grote wonden verzorgen, bloedingen stelpen, omgaan met verslikking, breuken, verstuikingen en ontwrichtingen. Ook vergiftigingen en hoofd- en wervelletsels komen aan bod. Alsook de aanpak van een hartaanval of een beroerte. Het belangrijkste is dat je leert hoe je een kleine of grote eerste hulpsituatie op een degelijke en veilige manier aanpakt.Je hoeft geen voorkennis te hebben. Onze goed opgeleide instructeurs zorgen dat je niet alleen wat theoretische kennis opdoet maar dat je vooral veel praktijk krijgt.De cursus staat open voor personen vanaf 16 jaar en is gratis. Een werkboek is sterk aanbevolen en is, vrijblijvend, te koop op de eerste lesavond van elke reeks.
Data:
Les1 maandag 6 februari
Les 2 woensdag 8 februari
Les 3 maandag 13 februari
Les 4 woensdag 15 februari
Proef EHBO donderdag 16 februari

Telkens in het gemeenschapscentrum Hubert Beuselinck van 19 tot 22uWij raden aan zo vlug mogelijk in te schrijven zodat u, als Bredenaar, ook deze cursus zou kunnen volgen. (er is steeds veel interesse van buiten de gemeente)Inschrijven is verplicht en dit kan via volgende beveiligde link:

https://act.rodekruis.be/EducationActivity/OverviewEducationActivity.aspx?eaid=423270


Wil je een brevet EHBO bekomen dan moet je je ook inschrijven voor de proef.

https://act.rodekruis.be/EducationActivity/OverviewEducationActivity.aspx?eaid=423272


Nog vragen of moeilijkheden bij het inschrijven? Neem contact onze verantwoordelijke vorming: Nick Vander Schaeghe vorming@bredene.rodekruis.be of 0496 93 58 80
Kennis EHBO wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. Dit is je kans.

Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Speelgoedinzameling vandaag

Helpen jullie Len zijn wens de wereld in? Al enkele jaren wil Len Goethals (9j) steeds dat de Sint er voor alle kindjes is. We...

Gegijzeld door jezelf

Burgemeester Steve Vandenberghe schreef een boek samen met zijn coach Brigitte Ballings getiteld 'Gegijzeld door jezelf' Korte inhoud: Plots ben je leider: uit roeping, uit ambitie,...

Let op: de winter staat voor de deur

Vanaf eind november tot en met eind februari zijn medewerkers van de technische dienst van permanentie voor de ‘gladheidsbestrijding’. Bij winterse neerslag en ijzel...

Volg Nieuwsbredene.be

0FansLike
243VolgersVolg
66VolgersVolg