Praatgroep Kankerpartners wordt heropgestart

0
32
kankerpartners

Kankerpatienten worden op alle manieren begeleid in de oncologische centra. Hun partners staan nogal eens in de kou, of hebben praktische problemen , ook al door de afstand naar die centra . Laat kanker geen taboe zijn ! Partners van kankerpatienten , deel uw ervaringen , bekommernissen en frustraties met lotgenoten. Deel uw aanpak van de moeilijke situatie die uw leven op zijn kop zet. Misschien vonden anderen een oplossing voor één van uw problemen. Kom praten !! U kan vrijuit praten , discretie is verzekerd , geen foto’s of namen.


De samenkomst kan weer doorgaan in het Dienstencentrum , Elisabethlaan , cafetaria Rode Kruis. Het initiatief startte in 2019, maar leed onder de coronamaatregelen . Bereikbaar met openbaar vervoer, parking , toegankelijk met rolstoel. Gratis.

Volgende vergadering : 15 september e.k. en verder elke 3e donderdag ( 14 – 17 uur ). ( Opgelet : praatgroep alleen voor partners van kankerpatienten )Info : Jeannine Corthals , 0473/434738 , jeannine.corthals@skynet.be


Jeannine Corthals was verpleegster in het UZ Gent , in Medische Huizen in garnizoenen van de Belgische Strijdkrachten in Duitsland en gaf jarenlang alle medisch-technische vakken en de praktijklessen in de opleiding “zorgkundigen” aan het Koninklijk Atheneum Bensberg. Haar echtgenoot is arts op rust.