4.3 C
Bredene
vrijdag, 27 januari 2023

Volg ons ook op

HomeNieuwsOpenbaar onderzoek Lokaal Materialenplan 2023 – 2030 - ter inzage

Artikel

Openbaar onderzoek Lokaal Materialenplan 2023 – 2030 – ter inzage


Binnenkort is er een nieuw uitvoeringsplan voor huishoudelijk afval en gelijkaardig bedrijfsafval voor de periode 2023-2030, namelijk het Lokaal Materialenplan. Voor het zover is, loopt er een openbaar onderzoek. Het Lokaal Materialenplan vervangt het uitvoeringsplan voor huishoudelijk afval en gelijkaardig bedrijfsafval 2016-2022. Met dit plan zet OVAM een volgende stap in de richting van een integraal beleid rond circulaire economie, door een verhoogde aandacht voor preventie en hergebruik en door materiaalkringlopen verder te sluiten. Daarnaast blijft het plan ook de basis van het afvalbeheer vormgeven.


Het openbaar onderzoek voor dit plan loopt van 1 juni tot 31 juli 2022. Tijdens deze periode liggen het plan en de plan-MER ter inzage in het gemeentehuis of kunt u het consulteren op de website van OVAM. Via deze link kunt u het volledige ontwerp, een samenvattende brochure, het ontwerp van bijhorende plan-MER en socio-economische analyse terugvinden.


Reacties op het plan zijn welkom via mail naar plan@ovam.be.
Als digitaal reageren niet mogelijk is, kan u uw opmerkingen ook sturen naar:
OVAM – Ontwerp Lokaal Materialenplan – Stationsstraat 110 – 2800 Mechelen

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Horecabeurs 2023

Vakbeurs voor de professional Al meer dan 10 jaar profileert Horecabeurs Bredene zich als een kwalitatief en niet te missen trefpunt voor de horecaprofessional. Van maandag...

Christian en Cecile zijn 50 jaar gehuwd

Op het gemeentehuis werden Christian Vroman en Cecile Vandenweghe gevierd voor hun gouden bruiloft . Proficiat Christian en Cecile.

Andrea Otlet is gemeenteraadslid

Op de gemeenteraad van afgelopen maandag legde Andrea Otlet de eed af. Zij vervangt Koen Uyttenhove voor Groen.

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
66VolgersVolg