9.9 C
Bredene
vrijdag, 03 februari 2023

Volg ons ook op

HomeNieuwsOpen tentenweekend FOS Dakota's

Artikel

Open tentenweekend FOS Dakota’s

De FOS Dakota’s organiseren dit jaar alweer een startweekend en dit op zaterdag 10 en zondag 11 september.
Zowel leden als niet-leden zijn zeker welkom!!! Nodig dus zeker vrienden en kennissen uit. Kom allemaal gratis proeven van scouting!


Zij voorzien de zaterdagnamiddag leuke activiteiten zoals: tent en sjorren = kennis leren maken met scouting. Crea, sporentocht, springkastelen en zo veel meer.


Voor de leden vanaf 12 jaar, voorzien we de mogelijkheid om te overnachten in tenten op het terrein. Zij nemen dan zondagochtend deel aan de dakota-express. Eten wordt voor hen voor zondagochtend en -middag voorzien.
Ondertussen kunt u uw zoon en/of dochter inschrijven voor een jaar bomvol scoutsplezier!
Op zaterdagavond kan iedereen aanschuiven voor een heerlijk bord stoofvlees met frieten. Er zijn ook frikandellen voorzien voor de mensen die geen fan zijn van stoofvlees.

Er is ook een veggie-optie. Volwassenen betalen €15pp. Kinderen betalen €12 pp.
Om 14u starten de activiteiten per tak, waar nieuwe kindjes meteen kunnen proeven van scouting. Het einde is (eenmalig!) voorzien om 17u.


Zowel zaterdag als zondag is de bar open vanaf 16u en worden er heerlijke pannenkoeken geserveerd! Thuisblijven is dus géén optie. Zeker niet als je op familiebezoek gaat, want er is bij ons voor ieder wat wils. Familiebezoek bij ons!
Het hele weekend door bakken ze de allerlekkerste pannenkoeken, zoals enkel Dakota’s dat kunnen. Wil je graag een pakje (of meer) van een halve kilo kopen ter sponsoring, dan kan dat zeker. Natuurlijk zal je ook ter plaatse een pannenkoek kunnen sneukelen. De link voor de pannenkoeken komt later deze week online.
We hopen jullie allemaal te zien


Inschrijven via deze link👇🏻:https://forms.gle/ZpA7hxBXwJ3eSxQSA

Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Bredene moderniseert opnieuw bushaltes

Vanaf begin februari worden verschillende bushaltes in Bredene (her)aangelegd. Vorig jaar werden al 3 bushaltes vernieuwd. “Op deze manier draagt het gemeentebestuur zijn steentje bij aan...

Verkeersongeval

Woensdag rond 11:30u werd de politie van Bredene/De Haan verwittigd van een verkeersongeval op het kruispunt van de Fritz Vinckelaan/Dorpsstraat/Duinenstraat/Oude Tramstraat  te Bredene.  Een...

Nieuwe sportvloer in sportcentrum

De sportvloer in de polyvalente zaal van het sportcentrum wordt vernieuwd. De vloer vertoont, na intensief gebruik, tekenen van slijtage. De grote sportzaal werd enkele jaren...

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
66VolgersVolg