11.8 C
Bredene
dinsdag, 30 mei 2023

Volg ons ook op

HomeNieuwsGriezel mee in de herfstvakantie

Artikel

Griezel mee in de herfstvakantie

De ganse herfstvakantie is er in Bredene een groot aanbod aan griezelplezier. Wil jij griezelen in het spookhuis? Dansen op Rock Circus? Leuke workshops volgen of toch liever pompoenen zoeken? Of kom jij een foto trekken aan onze selfiemuur? “Absoluut niet te missen is het Halloween-event op maandag 31 oktober in het MEC Staf Versluys. Vanaf 17 uur kan men er van alles beleven: er is een Zombierun for kids, kindergrime, straattheater, Rock Circus en een heuse Halloweenfuif”, zegt schepen van jeugd Daisy Hoste.


Het volledige programma ziet er veelbelovend uit:


Maandag 31 oktober: MEC Staf Versluys


Kom griezelen en bibberen tijdens het Halloween event dat doorgaat in en rond het MEC Staf Versluys.
Zombierun: 17 tot 18 uur – doe mee aan de Zombierun for kids, kom dus verkleed en laat je vooral niet pakken door de zombies en loop vlug naar de finish!Kindergrime: 17 tot 20 uur – laat je snoet omtoveren tot een pompoen, spookje of skelet.Straattheater: 17 tot 20 uur – steltenlopers en straattheater toveren het evenementenplein om tot een spooky plaats. De avond op het plein wordt om 20 uur afgesloten met een vuurshow.Rock Circus: 18u30 tot 20 uur – Kom shaken op de tonen van Rock Circus.Halloweenfuif: 20u30 tot 01 uur – Halloweenfuif met o.a. een dj-set van Mendre.
Woensdag 2 november: MEC Staf Versluys
Horrorhuis: 9 tot 12u30 & 13u30 tot 17 uur – Kom bibberen en beven in het meest griezelige horrorhuis, durf jij het aan?Kindergriezelfilm: 17 tot 18u45 – Frankenweenie: Wanneer het hondje van de jonge Viktor, Sparky, door een auto wordt geraakt en sterft, besluit Viktor zijn geliefde huisdier terug tot leven te wekken.Horror cinema: 19u30 tot 21 uur – Get Out (+16)
Donderdag 3 november: MEC Staf Versluys


Horrorhuis: 9 tot 12u30 – Kom bibberen en beven in het meest griezelige horrorhuis, durf jij het aan?Workshops: 14 tot 17 uur – Kom je creatief uitleven tijdens een van onze vier workshops. Leer een kleimonster maken, toverdranken mixen, glibberslijm maken en kraspapier omtoveren tot een spookje. (Vanaf 4 jaar)


29 oktober tot 5 november


Selfiebord – De hele vakantie staat een selfiebord op het Duinenplein: kom een griezelselfie nemen en post je foto op Instagram met #BredeneGriezelt en win een leuke prijs.Pompoenzoektocht – Zet je speurdershoed op en zoek de verborgen woorden. Wie speurt krijgt een ‘lekker’ geschenkje! Formulier af te halen aan de balie bij de dienst toerisme.
Op de foto schepen van jeugd Daisy Hoste en de jeugddienst

Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Closet sale

Op zondag 28 mei 2023 van 10u30 tot 16u in De Caproen is er een Grote Closet Sale met verschillende verkopers. Heel veel dames-,...

Tweede plaats voor Thomas Boucquez

Op zaterdag 20 mei 2023 vond het Belgisch kampioenschap powerlifting voor sub junioren plaats, en Thomas Boucquez uit Bredene liet zijn kracht zien! Slechts...

John en Andy getrouwd

Op donderdag 25 mei traden John Vandyck en Andy Van De Gehugte in het huwelijk. Schepen Kelly Spillier voltrok het huwelijk. Proficiat John en Andy.

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
65VolgersVolg