17.3 C
Bredene
woensdag, 16 juni 2021

Volg ons ook op

Home Nieuws Wie stuurt Maxim een kaartje, tekening of brief?

Artikel

Wie stuurt Maxim een kaartje, tekening of brief?

De tienjarige Bredenaar Maxim Velghe brak maandag zijn beide onderarmen toen hij ten val kwam. Daardoor zit hij minstens vier weken in het gips. Mama Katie Van de Weghe roept alle Bredenaars op om hem een kaartje, brief of een tekening te sturen om hem op te beuren.

Maxim is de broer van Eline (12) en houdt zich in zijn vrije tijd vooral bezig met gamen, trampoline springen, fietsen en skaten. Daarnaast spreekt hij geregeld af met zijn vriendjes op het speelplein. Ook gisteren was Maxim aanwezig op het speelplein, maar opeens liep het mis.

“Maxim was aan het spelen op het speelplein in de Sluisvlietlaan”, vertelt mama Katie. “Op een gegeven moment is hij uitgegleden op het natte platform bovenaan de glijbaan. Hij viel zo achterover van de balustrade. In een poging om zijn val te breken heeft hij zijn handen gezet, met alle gevolgen van dien.”

Maxim brak zijn beide onderarmen en werd verzorgd in het ziekenhuis. “Maxim is een bezige bij en trekt er geregeld met zijn vriendjes op uit. Daarnaast houdt hij zich op verschillende vlakken bezig. De breuken zorgen ervoor dat Maxim minstens vier weken in het gips moet. En laat het nu net zijn onderarmen zijn die Maxim nodig heeft om te doen wat hij het liefst doet. Voor hem is dit een hel”, aldus de mama.

Maxim’s mama roept alle Bredenaars op om een leuke tekening, brief of een kaartje te sturen. “Maxime is er het hart van in en de brieven, kaartjes en tekeningen zouden hem wat opbeuren. Mijn zoon heeft pech gehad. Het zou hem enorm veel deugd doen”, besluit Katie.

Wie een briefje, een leuke tekening of een kaartje wil sturen naar Maxim, kan dat via volgend adres: Maxim Velghe, Waterlandstraat 26, 8450 Bredene.

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Overlijdens

De redactie verneemt het overlijden van die inwoners van onze gemeente de afgelopen maand. Langs deze weg biedt Nieuwsbredene.be de blijken van...

Overlijdens

De redactie verneemt het overlijden van zeven inwoners van onze gemeente de afgelopen maand. Langs deze weg biedt Nieuwsbredene.be de blijken van...
- Advertentie -

Sofie’s Tussendoortje

Misschien hebben jullie zich ook al afgevraagd wat er zich achter de gevel op de hoek van Buurtspoorweg 48, de voormalige boekhandel...

Overlijdens

De redactie verneemt het overlijden van vijf inwoners van onze gemeente de afgelopen maand. Langs deze weg biedt Nieuwsbredene.be de blijken van...

Volg Nieuwsbredene.be

17,595FansLike
243VolgersVolg
67VolgersVolg