16.1 C
Bredene
vrijdag, 06 augustus 2021

Volg ons ook op

Home Nieuws Wagen belandt op zijn dak na klap tegen geparkeerd voertuig, slachtoffer lichtgewond...

Artikel

Wagen belandt op zijn dak na klap tegen geparkeerd voertuig, slachtoffer lichtgewond naar ziekenhuis gebracht

Woensdagmiddag belandde een dame met haar voertuig op het dak nadat ze een geparkeerd voertuig aanreed in de Sluizenstraat. De bestuurder werd lichtgewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde omstreeks 13 uur. De bestuurder van een Volkswagen Tiguan maakte een verkeerde inschatting en raakte daarbij een geparkeerd voertuig. “Door de klap belandde de dame met haar wagen op het dak”, vertelt commissaris Dennis Goes van politiezone Bredene-De Haan. “De brandweer kwam ter plaatse om de dame uit haar voertuig te bevrijden. Ze werd afgevoerd naar het ziekenhuis met lichte verwondingen.”

Het geparkeerde voertuig schoof door de klap een stuk vooruit en raakte een ander geparkeerd voertuig. Zowel de wagen van de bestuurder als de eerste aangereden wagen liepen zware schade op en dienden te worden getakeld. Het andere voertuig raakte lichtbeschadigd. De weg was een uur lang afgesloten voor alle verkeer. Volgens getuigen is er geen sprake van overdreven snelheid.

Tekst en foto’s: Jeffrey Roos – De Zeewacht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Triple-S

Begin dit jaar hebben Angelique Devos en Kelly Renaudin een nieuwe online webshop opgestart, nl. Triple-S, een webshop in erotische artikelen, lingerie,...

Overlijdens

De redactie verneemt het overlijden van tien inwoners van onze gemeente de afgelopen maand. Langs deze weg biedt Nieuwsbredene.be de blijken van...

win een billenkar voor 1 dag

Win een billenkar voor één dag met heerlijke streekpicknick bij de cel Kusterfgoed Het enige dat je hoeft...
- Advertentie -

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
67VolgersVolg