Scoor jij voor ons team?

0
80
wzc zoekt personeel

De eerste fase van de vervangingsnieuwbouw van het woonzorgcentrum Jacky Maes is al ruim een jaar in gebruik. De werken aan de tweede fase zijn volop aan de gang. De woonzorgcampus Jacky Maes omvat naast de realisatie van 150 rustoordbedden ook een dagverzorgingscentrum en een lokaal dienstencentrum. Via een opmerkelijke campagne wil het WZC nieuwe krachten aanwerven.

De bouw van het nieuwe woonzorgcentrum zorgt ervoor dat het team moet versterkt worden. Het woonzorgcentrum is daarom momenteel dringend op zoek naar verplegend- en verzorgend personeel. Een originele campagne, met een knipoog naar de Rode Duivels en het EK-voetbal, moet de oproep nog meer in de kijker plaatsen. Voor de campagne werden filmpjes gemaakt die via sociale media doelgericht worden verspreid. De actie keert ook terug in het straatbeeld en via advertenties.

Alle informatie over de vacatures is terug te vinden op de www.bredene.be/vacatures Wie zich geroepen voelt om als zorgverlener in een gloednieuwe voorziening te komen werken kan contact nemen met de personeelsdienst van het Lokaal Bestuur Bredene (mailen naar info@ocmwbredene.be).

Meer weten? 059/33 97 70 – info@ocmwbredene.be