16.1 C
Bredene
vrijdag, 06 augustus 2021

Volg ons ook op

Home Nieuws MEC Staf Versluys wordt vaccinatiecentrum

Artikel

MEC Staf Versluys wordt vaccinatiecentrum

Het Agentschap Zorg en Gezondheid van de Vlaamse Overheid heeft donderdag beslist om het MEC Staf Versluys als vaccinatiecentrum in te richten voor Bredene en de Oostendse Vuurtorenwijk.

Maandag laat het gemeentebestuur een taskforce samenkomen om de eerste voorbereidingen te nemen. Een standenbouwer uit de evenementensector zal aangesteld worden om de inrichting vlot te laten verlopen.

Op 1 februari wordt er twee weken proefgedraaid en vanaf 15 februari kan er van start gegaan worden afhankelijk van de levering van de vaccins.

Oproep vrijwilligers  

Om het vaccinatiecentrum in te richten wil het gemeentebestuur in samenspraak met de ELZ zoveel als mogelijk beroep doen op vrijwillige hulp van vooral verpleegkundigen. Maar ook wie zijn steentje wil bijdragen in de administratieve ondersteuning is welkom.

Wie wil helpen kan contact nemen met het gemeentebestuur op het nummer 059 56 19 60 of info@stafversluyscentrum.be.

Vorig artikelBOD werft aan!
Volgend artikelGEZOCHT – VRIJWILLIGERS

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Triple-S

Begin dit jaar hebben Angelique Devos en Kelly Renaudin een nieuwe online webshop opgestart, nl. Triple-S, een webshop in erotische artikelen, lingerie,...

Overlijdens

De redactie verneemt het overlijden van tien inwoners van onze gemeente de afgelopen maand. Langs deze weg biedt Nieuwsbredene.be de blijken van...

win een billenkar voor 1 dag

Win een billenkar voor één dag met heerlijke streekpicknick bij de cel Kusterfgoed Het enige dat je hoeft...
- Advertentie -

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
67VolgersVolg