8.4 C
Bredene
woensdag, 22 september 2021

Volg ons ook op

Home Nieuws Kleine Morice ziet het levenslicht

Artikel

Kleine Morice ziet het levenslicht

Op 22 april kwam er met Morice een nieuw klein Bredenaartje bij. Morice is het zoontje van Attila Dept en Stefanie Van Ryssel uit de Sluizenstraat. Het is het eerste kindje van het koppel. Kleine Morice werd geboren in het AZ Damiaan en woog bij de geboorte 3,950 kilogram en mat 52 centimeter. De ouders en de grootouders van Morice zijn in de wolken met de kleine man. Van Nieuwsbredene wensen we de ouders en de grootouders en uiteraard ook de kleine Morice alle geluk toe.

Met Nieuwsbredene willen we elke blijde gebeurtenis in onze gemeente in de kijker plaatsen: huwelijken, een gouden – diamanten of zelfs briljanten bruiloft, maar ook geboortes van nieuwe Bredenaars. Daarom roepen we alle Bredenaars op om een foto door te sturen indien jullie gezinnetje wordt uitgebreid.

Graag een mailtje naar info@nieuwsbredene.be met de foto, de namen van beide ouders en van de baby, het geboortegewicht en de lengte en de geboortedatum.

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Huwelijk Tania en Evert

Afgelopen zaterdag was een stralende nazomerdag waarop er heel wat huwelijken plaatsvonden. Burgemeester Steve Vandenberghe mocht die dag als eerste, Evert Housaer...

Huwelijk Katie en Norman

Ook dit mooi koppeltje trad in het huwelijk op 18 september. Burgemeester Steve Vandenberghe mocht ook Norman Daems en Katie Ramakers in...

Huwelijk Wendy en Thaï

Het tweede stralende koppeltje dat burgemeester Steve Vandenberghe mocht huwen op 18 september waren Wendy Notredame en Thaï Huyghebaert.
- Advertentie -

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
67VolgersVolg