Geen carnavalstoet in 2021, uitkijken naar 2022!

0
240
geen carnaval

Naar aanleiding van de nog steeds gevoelige coronacrisis zien wij ons genoodzaakt zegt Schepen Alain Lynneel in samenspraak met het Bredens Carnaval Comité (BCC) de carnavalstoet te verschuiven naar volgend jaar deze zou dan doorgaan op 16 april 2022.

Dit zal dan ook voor de organisatie (Bredens Carnaval Comité) een bijzonder en speciaal jaar worden zegt Voorzitter Werner Anseeuw.
We zijn dan elf jaar bezig met onze Carnavalsvereniging om een stoet te organiseren in onze gemeente Bredene. Dit gebeuren wordt ondersteund door de Orde van de Dunekeuns die dan ook reeds drieëndertig jaar bestaat zegt hun voorzitter.
Wat dus in carnaval termen als een geweldig feestelijk jubileumjaar zal moeten verwezenlijkt kunnen worden.

Ook door corona konden wij geen opvolgers krijgen voor ons Prinsenpaar zegt Kurt Vansteenkiste Voorzitter van het Hof Der Prinsen Bredene.

Prinsenpaar Mr Proper en Girl Linda mogen zodoende beide verder regeren onder hun titel van Prins en Prinses Bredene 2020 .

Beiden blijven nog in het zadel tot de carnavalstoet Bredene 2022 en dan pas kan het Hof Der Prinsen Bredene een nieuwe Prins en of Prinses aanstellen .

(Op de foto van links naar rechts ; Nico Ghewy, Kurt Vansteenkiste Voorzitter( HDP ), Schepen Alain Lynneel , Els Anseeuw en Voorzitter Werner Anseeuw (BCC).)