4.1 C
Bredene
maandag, 06 december 2021

Volg ons ook op

Home Nieuws Geen carnavalstoet in 2021, uitkijken naar 2022!

Artikel

Geen carnavalstoet in 2021, uitkijken naar 2022!

Naar aanleiding van de nog steeds gevoelige coronacrisis zien wij ons genoodzaakt zegt Schepen Alain Lynneel in samenspraak met het Bredens Carnaval Comité (BCC) de carnavalstoet te verschuiven naar volgend jaar deze zou dan doorgaan op 16 april 2022.

Dit zal dan ook voor de organisatie (Bredens Carnaval Comité) een bijzonder en speciaal jaar worden zegt Voorzitter Werner Anseeuw.
We zijn dan elf jaar bezig met onze Carnavalsvereniging om een stoet te organiseren in onze gemeente Bredene. Dit gebeuren wordt ondersteund door de Orde van de Dunekeuns die dan ook reeds drieëndertig jaar bestaat zegt hun voorzitter.
Wat dus in carnaval termen als een geweldig feestelijk jubileumjaar zal moeten verwezenlijkt kunnen worden.

Ook door corona konden wij geen opvolgers krijgen voor ons Prinsenpaar zegt Kurt Vansteenkiste Voorzitter van het Hof Der Prinsen Bredene.

Prinsenpaar Mr Proper en Girl Linda mogen zodoende beide verder regeren onder hun titel van Prins en Prinses Bredene 2020 .

Beiden blijven nog in het zadel tot de carnavalstoet Bredene 2022 en dan pas kan het Hof Der Prinsen Bredene een nieuwe Prins en of Prinses aanstellen .

(Op de foto van links naar rechts ; Nico Ghewy, Kurt Vansteenkiste Voorzitter( HDP ), Schepen Alain Lynneel , Els Anseeuw en Voorzitter Werner Anseeuw (BCC).)

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Bella-May Fashion

Zaterdag 3 december werd een nieuwe kledingzaak geopend in de Duinenstraat 318 te Bredene: Bella-May FashonAischa Vandierendounck heet  iedereen welkom in haar...

Overlijdens

De redactie verneemt het overlijden van tien inwoners van onze gemeente Bredene de afgelopen maand. Langs deze weg biedt Nieuwsbredene.be de blijken...

Dupont wint het BK Strandrace

Timothy Dupont werd voor de tweede keer Belgisch Kampioen Strandrace. De wedstrijd vond in Bredene plaats. In een hectische spurt won Dupont...

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
67VolgersVolg