11.8 C
Bredene
dinsdag, 30 mei 2023

Volg ons ook op

HomeNieuwsGeen carnavalstoet in 2021, uitkijken naar 2022!

Artikel

Geen carnavalstoet in 2021, uitkijken naar 2022!

Naar aanleiding van de nog steeds gevoelige coronacrisis zien wij ons genoodzaakt zegt Schepen Alain Lynneel in samenspraak met het Bredens Carnaval Comité (BCC) de carnavalstoet te verschuiven naar volgend jaar deze zou dan doorgaan op 16 april 2022.

Dit zal dan ook voor de organisatie (Bredens Carnaval Comité) een bijzonder en speciaal jaar worden zegt Voorzitter Werner Anseeuw.
We zijn dan elf jaar bezig met onze Carnavalsvereniging om een stoet te organiseren in onze gemeente Bredene. Dit gebeuren wordt ondersteund door de Orde van de Dunekeuns die dan ook reeds drieëndertig jaar bestaat zegt hun voorzitter.
Wat dus in carnaval termen als een geweldig feestelijk jubileumjaar zal moeten verwezenlijkt kunnen worden.

Ook door corona konden wij geen opvolgers krijgen voor ons Prinsenpaar zegt Kurt Vansteenkiste Voorzitter van het Hof Der Prinsen Bredene.

Prinsenpaar Mr Proper en Girl Linda mogen zodoende beide verder regeren onder hun titel van Prins en Prinses Bredene 2020 .

Beiden blijven nog in het zadel tot de carnavalstoet Bredene 2022 en dan pas kan het Hof Der Prinsen Bredene een nieuwe Prins en of Prinses aanstellen .

(Op de foto van links naar rechts ; Nico Ghewy, Kurt Vansteenkiste Voorzitter( HDP ), Schepen Alain Lynneel , Els Anseeuw en Voorzitter Werner Anseeuw (BCC).)

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Lenteconcert

Kom op zaterdag 27 mei genieten van het Lenteconcert van Harmonie Bredene. Met gastoptredens van J.P. Hautekiet, organist & Joke Cromheecke, sopraan. Gratis toegang Zaterdag 27...

Controleer je strandcabine

De sterke wind van afgelopen dagen zorgde ervoor dat er heel wat strandcabines instabiel staan. Controleer dus regelmatig!

Ford Rangers voor reddingsdienst

De hoofdredders van de ganse kust kregen gisteren de sleutels voor hun 4x4.

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
65VolgersVolg