Bewoners van VillaVip krijgen professionele fotoshoot cadeau

0
329
Fotoshoot

Afgelopen woensdag stonden Christine (57), Els (47), Michèle (40) en Maartje (21), bewoners van  VillaVip Bredene, in het middelpunt van de belangstelling. Ze kregen een heuse professionele fotoshoot cadeau.

De Oostendse kledingzaak Maison Chagall had het viertal uitgenodigd om voor de lens te pronken met de kledij van de zaak. Het viertal, net als zorgkoppel Leslie en Jef, waren meteen gewonnen voor het idee. Dolenthousiast stapten Christine, Els, Michèle en Maartje – onder begeleiding van Jef – woensdagmorgen de auto in voor een korte rit richting Oostende.

Foto-Anja uit Bredene stond de dames op te wachten en had in de galerij een mobiele fotostudio opgezet.

“Voor onze bewoners is dit een schitterende dag”, vertelt Jef. “Toen ze het nieuws te horen kregen dat ze als een echt model mochten poseren werd over niets anders meer gepraat binnenshuis. Onze dames hebben dat schitterend gedaan. Als een volleerde modellen met tonnen ervaring schitterden ze voor de lens alsof ze nooit iets anders hebben gedaan. Het is genieten geblazen als je de bewoners zo gelukkig ziet.”

Met de fotoshoot wou de kledingzaak aantonen dat mode wel degelijk voor iedereen is. En dat bewezen de vier schitterende dames met verve. Christine die aan de ziekte van Huntington (Een ongeneeslijke erfelijke aandoening die bepaalde delen van de hersenen aantast, red.) lijdt, beleefde vooral een vermoeiende dag. “Maar het was het waard”, vertelt ze trots. “Mogen poseren zoals echte fotomodellen dat doen heeft ons een boost gegeven. We zijn heel blij dat we dit mochten doen en kunnen haast niet wachten om het resultaat te zien.”

Tekst en foto’s: Jeffrey Roos