Werken in Centrumlaan en Schoollaan: volg de omleiding

0
199
Centrumlaan

Centrumlaan afgesloten voor alle verkeer

Werken in Centrumlaan en Schoollaan

Naar aanleiding van herstellingswerken aan het wegdek in de Centrumlaan en de Schoollaan worden deze plaatselijk afgesloten voor het verkeer. De werken zijn ondertussen gestart en er is een omleiding voorzien. De werken zullen een drietal weken duren.

Tijdelijk tweerichtingsverkeer in Wilgenlaan

In het gedeelte van de Wilgenlaan tussen het kruispunt met de Populierenlaan en de Duinenstraat wordt tijdelijk tweerichtingsverkeer toegelaten. Om het verkeer vlotter te kunnen laten verlopen zal er gedurende deze periode stilstand- en parkeerverbod worden ingevoerd aan de zijde van de onpare huisnummers. Het permanent parkeerverbod aan de zijde van de pare huisnummers blijft behouden.

Bus neemt alternatieve route

▪️De bussen zullen de omleiding volgen via een alternatieve route waar tijdelijke haltes worden voorzien. De bushaltes ter hoogte van het Centrumplein (2) worden tijdelijk niet bediend.

▪️Buslijn 4 rijdt niet langs het Centrumplein (de halte daar wordt verplaatst naar de Duinenstraat) maar volgt de Duinenstraat tot aan de Frankijklaan (de oorspronkelijke halte in de Zeelaan wordt verplaatst naar de Frankrijklaan).

Buslijnen 9 en 89 rijden langs de Zeelaan tot aan de Keerweg. Er wordt een tijdelijke halte voorzien aan de Keerweg (ter hoogte van de Christelijke Mutualiteit).