Van horen zeggen… Nieuwsbredene.be in het nieuw !

0
708

2010. Wij kunnen Fred Delrue overtuigen. De start van Nieuwsbredene.be.  Nog meer in de breedte en met dubbel gecheckt nieuws.  Eveneens een krachtenbundelende start van de VZW BONO. Kerstreveillon, Bredenaar van het jaar , de sociale pluim, etentjes voor inwoners en tal van initiatieven worden nog meer onderbouwd en/of gestart.
In de aanloopperiode met nu en dan een leuk tekeningetje.  En een happy-end bij de rechtbank.  Nu moet het er waarschijnlijk veel drukker zijn met al die bagger en fake news op de sociale media…

Drie jaar later. 2013. Joseph Castelein wordt de nieuw webmaster en duveltje-doet-al.
Herkenbaar met het logo op wagen en T-shirt dweilt hij Bredene af in het zog van de burgemeester en andere hoogwaardigheidsbekleders.  Hij schuimt samen met Fernand Schreus elke activiteit af.  Honderden artikels en duizenden foto’s later. Met 16.000 volgers. 2019 !
Joseph, ondertussen “Jef” voor de Bredenaars geworden, helpt de droom van zijn Leslie waarmaken. Hij ruggensteunt haar om ook in Bredene een Villa-Vip te runnen.
Inwoners met een beperking vinden er een nieuwe thuis. Ze vinden er liefde, steun en verzorging. Dag en nacht !

2020 ! Nieuwsbredene.be pakt uit met een vrouwelijke webmaster. Enthousiast, dynamisch en met tal van vooruitstrevende ideeën en innovaties. Vanaf nu runt Kelly Spillier als een wervelwind nieuwsbredene.be. Evenwel in een duo-aanpak met Randy Vanderputte.  Deze laatste, als een valse trage, maar integer en doelbewust.

2.2.20 ! Kelly en Randy lanceren de nieuwe website. Nieuwsbredene.be met een nieuw logo, een gedurfde aanpak, de website in een hedendaagse uitvoering, aandacht voor Facebook en Instagram.  Veel succes !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in