Soiree Staminee: Kerst- en winterbieren

0
348
kerstman

Kerst … traditioneel een periode van Kerstmarkten, schaatspistes, lichtfestivals, gluhwein, jenever en andere hartverwarmende taferelen en drankjes … helaas is het in 2020 wat anders, maar net daarom besliste Queens of Hop om nog een online tasting te organiseren, met als thema ‘Kerst- en winterbieren’.

Verwacht je aan een uitgebreide waaier van smaken, kleuren en aroma’s en laat je verrassen door een gevarieerde selectie aan bieren die op hun best smaken tijdens het winterseizoen!

De tasting zal doorgaan op zaterdag 19/12 om 20u en zal te volgen zijn via Jitsi en Facebook Live.

Het bijhorende pakket winterbieren kan besteld worden tem 18/12 via www.queensofhop.be/online-store. Het pakket kost 25 EUR; is geschikt voor 1 à 2 personen en wordt gratis geleverd in een straal van 40km rond Bredene en de regio Gent-Aalter-Maldegem.

Woon je verder maar wil je toch deelnemen? Bestel je pakket dan voor 14/12 en voor een kleine bezorgingskost sturen we het pakket jouw richting uit!

PS: Nog geen inspiratie voor de Kerstcadeaus? Dit pakket is ook te koop als Kerstgeschenk, net als alle andere pakketten die je op de webshop vindt. Je kan ons ook steeds contacteren voor pakketten op maat.

Alle info via www.queensofhop.be