Sluiting bib

0
354
Bibliotheek

Maandag 23 maart t.e.m. zaterdag 28 maart sluiten bijna alle West-Vlaamse bibliotheken even hun deuren, ook de Bredense bib. Na Limburg en Oost-Vlaanderen, is het nu de beurt aan een groot deel van West-Vlaanderen.

Tijdens deze periode worden de bibliotheken opgenomen in het Vlaamse bibliotheeksysteem. De sluiting is nodig om alle data over te zetten.

Ook zal je niet kunnen inloggen in Mijn bibliotheek. De uitleenperiodes zijn aangepast, zodat iedereen zijn materialen kan bijhouden tot de heropening. De bibmedewerkers worden ondertussen opgeleid in het nieuwe programma.

Verlengen kan niet tijdens deze week. De bibliotheek is telefonisch niet bereikbaar. Je kan nog steeds je materialen in de inleverbox werpen. De materialen worden bij de eerst volgende openingsdag ingenomen. Kranten inkijken kan tijdens de sluitingsweek in het gemeentehuis (tijdens de openingsuren van het gemeentehuis).

Op maandag 30 maart om 10u gaat de bib terug feestelijk open. We gaan dan ook van start met ons nieuw reglement: /nieuws/nieuw-reglement Iedereen hartelijk welkom!